Descrierea companiei

1

Denumirea firmei: (numele firmei care va beneficia de proiect)
Forma de organizare: (societate cu raspundere limitata-SRL sau SA etc. societate romana care isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile legale)
Numele complete de identificare a actionarilor si a administratorilor:

Administratorul societatii:

Localizare, adresa sediului social principal, sucursale, filiale:

Definirea afacerii/activitatii. Descrierea, pe scurt, a produselor si/sau a serviciilor oferite (acestea vor fi detaliate mai jos).

SC … SRL are ca domeniu de obiect principal de activitate … cu codul CAEN …
Gama de servicii oferite in prezent este de:
De preferat e enumerarea tuturor serviciilor pe care le ofera firma pana in prezent. E foarte important sa nu se puna si serviciile pe care le va oferi prin implementarea proiectului, ci doar strict serviciile pe care le ofera pana in momentul de fata.
Pentru fiecare categorie de servicii se vor afisa si preturile. In caz ca firma produce o gama foarte mare de produse e bine sa se faca o alte ierarhizare a materialelor intrucat lista sa nu fie interminabila si sa se poate observa usor lista produselor realizate de firma.
Se va realiza o lista de lucrari si de beneficiarii acestora prin care sa se puna acent pe lucrare/cantitate/pret.
Principalii FURNIZORI ai firmei (se va face o lista cu cei mai importanti furnizori), iar in cazul in care firma nu produce un material brut pe care sa-l vanda si e mai mult o firma prestatoare de servicii, atunci se vor trece ca furnizori importanti cei de telefonie, apa, curent, gaz, papetarie etc.
Istoria firmei. Descrierea dezvoltarii si evolutiei produselor/serviciilor precum si evolutia vanzarilor, profiturilor. Descrierea pozitiei curente a firmei.

Se va descrie istoricul firmei de la momentul in care a luat nastere pana in momentul de fata cu toate schimbarile care au intervenit de-a lungul timpului. De exemplu, schimbari de actionari, de sediu, de capital social, a domeniilor de activitate, orice schimbare care a intervenit asupra firmei si care a fost inregistrata in acte aditionale la statutul firmei.
Dezvoltarea si evolutia produselor/ serviciilor precum si evolutia vanzarilor, profiturilor.

Din bilanturile firmei pe anii …. in functie de vechimea firmei, incurajand a se face pe cel putin 2 ani pentru a se observa o eventuala crestere sau scadere (in acest caz e bine sa se mentioneze care e motivul scaderii).
Evolutie venituri din exploatare:

La fel se va proceda si la:
– Cheltuieli din exploatare,
– EVOLUTIA Profiturilor,
– Cifra de afacere neta
.

Share.

Un comentariu

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.