Acceleratorul InnovX-BCR: Start înscrierilor pentru grupa Start-ups din 2022

0

Veștile bune la început de an vin de la InnovX-BCR, care dă startul înscrierilor pentru grupa Start-upAcceleratorul. InnovX-BCR este un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluții dedicate pentru domenii precum: cyber-security, fintech, inteligență artificială, învățare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii. start-up.ro stă de vorbă cu antreprenorii și mentorii acestui accelerator pentru a împărtăși viziunile lor și pentru a da mai departe cunoștințe esențiale.

„Programul de accelerare se extinde internaţional tot mai mult, iar în grupa Start-ups au participat pentru prima dată companii cu fondatori din patru ţări din Europa, Asia şi America de Nord. Vom continua să aducem start-up-uri inovatoare din toate colţurile lumii, pentru a crea un schimb de experienţe cu antreprenorii români şi pentru a atrage un portofoliu cât mai diversificat de mentori şi investitori”, a spus Diana Dumitrescu, CEO al InnovX-BCR.

7 start-up-uri de tehnologie din România, Moldova, Spania și Slovacia, cu afaceri de peste 1 milion de euro, au devenit deja alumni ai InnovX-BCR. Vino și tu să faci un upgrade în tech.

Îți poți înscrie start-up-ul de tech până pe 14 februarie pe www.bcr.ro/accelerator sau www.innovx.eu.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.