Auditeco – alaturi de orice firma

0

In ziua de azi, a face o constructie sau a deschide o afacere, nu mai este atat de simplu. Desi birocratia este stufoasa si aprobarile sunt multe, acestea isi au, in anumite cazuri, rolul lor. De exemplu, tot ce tine de protejarea mediului inconjurator are un rol extrem de important. Pentru acest lucru se va efectua auditul de mediu, folosit pentru a investiga, a intelege si a identifica potentiale probleme. Acest tip de audit este efectuat pentru a ajuta la imbunatatirea activitatii cu scopul de a reduce efectele adverse ale acestei activitati asupra mediului. Un auditor de mediu va studia efectele firmei, companiei, constructiei etc asupra mediului, intr-o maniera documentata si sistematica si, desigur, va elabora un raport al acestui audit. Sunt multe motive pentru care se intreprindre un audit de mediu, ce include mai ales probleme precum legislatia in vigoare sau presiunea clientilor.

In Romania, pentru a face un audit de mediu puteti apela la firme de specialitate, cu auditori cu experienta. Una din cele mai recomandate, cu un palmares impresionant de companii consiliate din toata tara, este firma ce ofera Servicii Globale de mediu Auditeco.

De ce Auditeco?

In primul rand, pentru cei 21 de ani de activitate. Aceasta cifra este garantia experientei pe care Auditeco o are. O firma ce nu ofera profesionalism, nu poate rezista atata timp pe piata. Dar, Auditeco, prin seriozitatea si expertii sai in audit de mediu, a reusit sa se impuna intr-un domeniu relativ nou, oferind solutii si consiliere la cele mai inalte standarde.

Firma, in toti acesti ani de activitate, a efectuat peste 500 de audituri si peste 1500 de studii de conformare si autorizare. Echipa de specialisti este una multidisciplinara avand personal in domenii precum: ingineria mediului, mecanica fluidelor, hidrotehnic, geografie, imbunatatiri funciare, energetic. Consilierii si echipa sunt familiarizati cu lucrul in echipe internationale si cu utilizarea metodologiilor si instrumentelor ce raspund exigentelor din tara noastra si din intreaga Uniune Europeana. Echipa se va misca foarte rapid, reactionand prompt in rezolvarea oricarei cerinte. Sunt oameni flexibili si adaptabili si, de aceea, orice client care a apelat la serviciile lor a ramas fidel echipei Auditeco. Se lucreaza cu produse unice pe piata din Romania, gen brevete de inventii, software etc. realziate de specialistii companiei sau in colaborare cu alti experti.

Un audit de mediu, efectuat de catre un exper,t le va arata antreprenorilor si marilor companii in ce punct se afla. Fara acest audit, puteti trece cu vederea probleme ce, in viitorul apropiat, se pot dovedi a fi extrem de daunatoare. Auditul de mediu este precum un control la medic. Si totusi, din pacate, sunt multe companii care isi risca afacerea pentru ca nu au efectuat acest audit.

Sunt foarte multe sanse ca si tu sa ai nevoie de un asemenea audit de mediu pentru ca, iti vine sa crezi sau nu, exista un numar imens de legi ce se aplica chiar si afacerii tale. Asa ca, pentru a te incadra in litera legii, cel mai bine este sa apelezi la Auditeco pentru un serviciu de audit in conformitate cu normele europene si romanesti.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.