Ajutor pentru IMM-uri

0

In Romania sunt foarte multe persoane care au idei stralucite de afaceri si ar dori sa le impartaseasca cu ceilalti oameni. Pentru aceste persoane exista o forma de intreprindere numita IMM. Astfel, IMM-urile sunt acele intreprinderi micro, mici si mijloci, ce joaca un rol extrem de important in economia tarii. Asta deoarece, cu ajutorul IMM-urilor, nu numai ca se creeaza locuri noi de munca, ci si pentru ca li se ofera antreprenorilor sansa de a dezvolta idei si de a inova piata diverselor domenii. Un IMM, in Romania, trebuie sa aiba sub 250 de angajati si o cifra de afaceri ce sa nu depaseasca 50 de milioane de euro. Insa, uneori, este destul de dificil pentru acei antreprenori, aflati la inceput de drum, sa obtina finantare sau sa aiba acces la tehnologia necesara pentru a trece la productia propriu-zisa. Din acest motiv, si in Romania, a inceput sa fie incurajata sprijinirea dezvoltarii IMM-urilor prin acordarea unor credite speciale si prin programe de genul Start-Up Nation.

Cu toate acestea, prin institutiile financiare bancare, procesul poate fi mai anevoios, numarul de documente mai mare si timpul de asteptare mult mai lung. Asa ca, multi antreprenori aleg o alta varianta. Este vorba despre o alta solutie si anume aceea de a obtine un imprumut pentru IMM printr-un IFN. IFN-ul este o institutie financiara nebancara care ofera sprijin antreprenorilor la inceput de drum, dar si persoanelor fizice ce au nevoie de bani. Credius este unul din IFN-urile cele mai apreciate pentru astfel de solutii pentru promptitudinea, profesionalismul si seriozitatea cu care rezolva fiecare caz in parte. Credius este acea companie care ofera oricarei persoane o sansa tratandu-si clientii cu maxima seriozitate, onestitate, nefacand niciun fel de discriminare. Ofera, pe langa imprumuturi pentru IMM-uri, si credite pentru nevoi persoanle, credite online, credite online scurte, credite pentru pensionari si credite pentru Diaspora.

Revenind la IMM-uri, Credius va poate oferi un astfel de imprumut chiar si in 24 de ore. In primul rand, puteti intra pe site si va puteti calcula, cu ajutorul unui calculator pentru credite, rata lunara. Pentru IMM-uri se pot imprumuta pana la 450000 de lei, bani ce pot fi inapoiati in maxim 48 de luni. In plus, ratele vor fi egale, ceea ce este foarte convenabil. Analiza dosarului se face online asa ca, aplicantul nu trebuie sa se deplaseze. Dupa analiza, veti primi un raspuns in doar 6 ore si apoi banii vor fi in cont in maxim 24 de ore. Si mai important este faptul ca numarul de documente cerute este minim si nu vi se vor cere acte care sa ateste destinatia banilor. Asta arata ca aceasta companie are incredere deplina in ceea ce veti face cu aceasta suma.

Pentru a aplica trebuie sa completati un formular de contact. Apoi, pe mail, veti primi formularul de cerere si lista cu documente ce trebuie prezentate. Trebuie sa dati reply la mail si restul va merge de la sine. Cu acesti bani veti avea sansa de a deschide afacerea pe care o doriti, de a investi in tehnologia necesara, de a inchiria sau chiar achizitiona un sediu, autoturisme si a asigura, pana va puneti pe picioare, salariile angajatilor.
Asadar, Credius ofera un real ajutor IMM-urilor si antreprenorilor ce pornesc pe acest drum lung al afacerilor si reprezinta printre cele mai convenabile solutii de finantare.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.