O companie britanică își deschide birou la Iași și face recrutări

0

Începând cu luna decembrie, compania DA Languages își deschide la Iași primul birou în afara Regatului Unit. Noua locație a fost selectată după o analiză atentă, studii de piață și cercetări, iar Iașul a fost orașul preferat de investitori datorită multiplelor oportunități. Compania a început deja recrutările pentru mai multe posturi vacante.

DA Languages, furnizor de servicii lingvistice cu peste 20 de ani de experiență, cu sediul în Regatul Unit, își deschide la Iași primul birou în afara Marii Britanii.

Gestionând anual peste 250.000 de contacte de interpretariat față în față și livrând peste 2.500.000 de minute de interpretare telefonică, DA Languages oferă servicii în peste 450 de limbi și dialecte. Compania este specializată în oferirea de soluții lingvistice persoanelor din Regatul Unit care nu vorbesc engleza, dar care accesează servicii de medicale în această țară sau care lucrează cu autorități locale ori cu firme private. DA Languages crede în importanței unei comunicări clare și precise, iar serviciile companiei sunt special concepute în acest sens.

Au început angajările. Ce posturi sunt disponibile?

Biroul de la Iași va fi operațional începând cu luna decembrie 2023. Noua locație a fost selectată după o analiză atentă, studii de piață și cercetări, iar Iașul a fost identificat drept orașul care oferă un mix superior de competențe, limbi străine vorbite, conexiuni și oportunități de dezvoltare.

Noul sediu DA Languages va fi situat central, în inima orașului, în imediata apropiere a centrelor comerciale, restaurante, business hubs și alte facilități de pe strada Sf Lazăr. Birou va fi casa pentru mai multe roluri hibride și contracte de colaborare, axate pe marketing, recrutare și servicii de interpretare pentru mai multe limbi, cum ar fi engleză, română, poloneză, ucraineană și slovacă. În prezent sunt disponibile mai multe roluri în recrutare, marketing, interpret limbă poloneză, interpret limbă slovacă, interpret limbă ucraineană, interpret limba română.

Obiectivul principal al inaugurării noului birou DA Languages este de a extinde și diversifica prezența companiei la nivel internațional, precum și de a crea noi oportunități în Iași.

„Deschiderea unui birou DA Languages la Iași va oferi oportunități profesionale excepționale pentru piața regională și națională. În plus, intrarea companiei pe piața locală va diversifica serviciile BPO existente în Iași, ridicând totodată standardul serviciilor de traducere și interpretare în România”, precizează Ana Șaramet, Head of DA Languages Romania.

Despre DA Languages

Înființată de Actar Arya în 1998, DA Languages a început inițial ca o firmă mică, având misiunea de a îmbunătăți calitatea serviciilor lingvistice pentru cei care aveau nevoie de traduceri sau interpretări. Astăzi, compania s-a transformat într-un furnizor de servicii lingvistice recunoscut la nivel național, influențând elevarea standardelor industriei. Misiunea companiei este de a înlătura barierele lingvistice și de a facilita accesul tuturor la comunicare și diverse servicii. Dorința lor este să se asigure că cei care nu vorbesc engleza pot transmite în mod eficient mesajele în diferite limbi și culturi: „Scopul nostru este simplu: reducerea barierelor lingvistice. Știm că relațiile și ideile înfloresc atunci când comunicarea este ușoară și directă”.

https://www.dalanguages.co.uk/

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.