1st Sales Coach – Program oferit de C&C Training&Consulting sub licenta 1st Sales Coach

0

cc_training_consultingCel mai amplu program de dezvoltare-instruire pentru compartimentul de vanzari si pentru Managementul de Vanzari din ROMANIA.

1st Sales Coach este o licenta britanica specializata in training, coaching si consultanta in domeniul vanzarilor pentru orice tip de proces de vanzare.

Know-how-ul si metodologia puse la dispozitie de aceste programe sunt dezvoltate de Frank Atkinson si agreate in Marea  Britanie de catre Chartered Institute of Personel Development. Toate actiunile noastre, fie ca instruim agentii de vanzari si managerii lor in tehnicile de vanzare si negociere, fie ca prezentam informatii companiilor-client despre sisteme care imbunatatesc managementul si controlul fortei de vanzari, au ca scop sa faca organizatiile mai eficiente si mai profitabile.

Aceasta brosura cuprinzatoare contine exemple ale programelor de instruie – 36 zile de instruire / 12 programe de curs cat si produsele si serviciile pe care le oferim – “1st Sales Coach Academy”, „1st Sales Challenge” si Consultnta. Toate instrumentele si metodele de training pe care le folosim pot fi incluse intr-un pachet croit pe masura nevoilor companiei si fiecarei persoane din echipa dvs de vanzari.

Intregul proces de training se desfasoara local. Proiectam si livram training pentru reprezentantii dvs de vanzari fie in incinta firmei dvs., fie intr-un loc de ales comun acord, cum ar fi un hotel sau un centru de training specializat.

Cursurile noastre pot fi croite pentru a satisface nevoile si obiectivele afacerii dvs. Consultantii nostri, practicieni de vanzari cu competente dovedite in domeniul educatiei adultilor, vor energiza si motiva reprezentantii dvs. de vanzari pentru a obtine rezultate si mai performante.

Studiile CIPD arata ca trainingul insotit de coaching produce rezultate masurabile cu 87% mai mari decat daca nu ar fi insotit de Coaching.

Trainingul in vanzari functioneaza, iar impreuna cu coachingul functioneaza absolut remarcabil. Agentii de vanzari instruiti si motivati vand mai mult si obtin rezultate mai bune. Investitia in training si coaching, ca orice alta investitie, este rasplatita in vanzari cu impact direct in profit. Daca va hotarati sa apelati la un program de instruire pentru vanzari trebuie sa fie unul potrivit. Este de asemenea important sa aveti incredere in furnizorul de training.

Procesul 1st Sales Coach de alcatuire a unui program de instruire in vanzari functioneaza in felul urmator:

Contactul telefonic
Din momentul in care ne-ati contactat unul din Coach-ii nostri calificati va va contacta telefonic pentru a identifica necesitatile dvs initiale.

Prima intalnire
Urmatoarea etapa este o prima intalnire. Unul din specialistii nostri va poate vizita la locul de munca pentru a analiza nevoile de training ale companiei dvs intentionand sa genereze solutii potrivite nevoilor dvs.

Familiarizarea si pregatirea
Din momentul in care v-ati hotarat sa continuam, incepem procesul de pregatire a materialelor de curs. Unele companii ne cer sa petrecem timp cunoscandu-le personalul, sistemele si metodele de lucru inainte ca trainingul propriu zis sa aiba loc. Acest lucru ne da posibilitatea sa pregatim jocuri de rol si studii de caz care reflecta problemele cu care se confrunta
reprezentantii de vanzari si care reflecta in mod concret, pe parcursul trainingului, provocarile cu care se confrunta echipa dvs de vanzari.
Durata cursului va depinde de necesitatile clientului si de obiectivele cursului.

Marketingul intern al proiectul de dezvoltare
Inainte ca procesul de intruire sa aiba loc conducerea si personalul pot fi informati pe scurt asupra scopului acestui proces, asupra rolurilor, obiectivelor si continutului. Tot aici este posibil ca participantii la sesiunile de training sa primeasca materiale care trebuiesc citite, studiate, completate si trimise catre Coach inainte de prima zi de training.

Acest pas este extrem de important, in lipsa lui participantii la program vor veni in sala de training intrebandu-se, de ce am fost trimis aici?, ce se urmareste?, de ce eu? Fara autoresponsabilizarea participantilor fata de propriul proces de invatare si dezvoltare efectele demersurilor de training si coaching sunt diminuate semnificativ.

Livrarea cursului de training
Acest proiect poate fi croit dupa necesitatile afacerii dvs, sau utilizand un pachet de programe existente, incercate si testate, oferit sub licenta noastra.

Rapoartele privind trainingul
In functie de scopul proiectului este posibila introducerea de Planuri de Dezvoltare individuale. Pentru a putea monitoriza dezvoltarea ulterioara trainingului, pentru fiecare participant se poate elabora in timpul trainingului Planul individual de Dezvoltare. Acestea pot fi folosite dupa terminarea cursului pentru dezvoltarea continua a aptitudinilor.

Follow-up si evaluarea
Pe langa rapoartele de training ale reprezentantilor care participa la curs, putem oferi si follow-up in timpul unei sesiuni suplimentare, pentru a revizui progresul personalului dvs. dupa terminarea trainingului.

Instruirea
Pe langa faptul ca furnizam un training excelent in vanzari toti consultantii nostri sunt instruiti, au experienta si pot furniza un serviciu de instruire aprofundat folosind tehnici de succes incercate si testate.

Indiferent de necesitatile dvs, suntem increzatori ca experienta noastra unica poate fi de folos dvs. si afacerii dvs. Speram ca informatiile incluse in acest catalog sa va trezeasca interesul, iar daca doriti sa aflati mai multe detalii putem stabili o intalnire initiala pentru a vedea daca serviciile noastre va pot fi de folos.

Puteti avea incredere ca gama noastra de programe privind trainingul in vanzari, produse si serviciile de coaching vor contribui la imbunatatirea eficacitatii si eficientei afacerii dvs.

Programele de instruire din pachetul
1. Aptitudini Esentiale de Vanzare. Cele 20% aptitudini care produc 80% rezultate;
2. Aptitudini Avansate de Vanzare;
3. Cum raspundem clientilor la telefon;
4. Aptitudini de Vanzare prin telefon. Suna un client……si incheie o vanzare;
5. Abilitati cheie in relatiile cu clientii. Customer Care de talie Internationala;
6. Dezvoltarea Abilitatilor de Prezentare in Vanzari. Pentru oamenii de vanzari si personal front-line;
7. Dezvoltarea aptitudinilor esentiale de negociere si influentare;
8. Managementul Timpului si Mangementul Propriu;
9. Dezvoltarea Abilitatilor de Coaching pentru performanta in vanzari;
10. Finante pentru oamenii din vanzari;
11. Managementul Vanzarilor
12. Conducerea echipei de Vanzari. Dimensiunile Leadershipului in Vanzari;
13. „1st . Sales Coach Academy”
14. „1st. Sales Challenge”
15. Servicii de Consultanta

Sursa: C&C Training&Consulting

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.