INNOTECH Student 2020 – Ideea ta de afacere devine realitate

0

Ești student/masterand/doctorand și ai nevoie să îți finanțăm ideea de afacere? Începe prin a completa acest chestionar prin care dorim să te cunoastem mai bine.

Te învătăm și te ghidăm cum să ai propria ta afacere în domeniul pe care îl studiezi și îți și finanțăm ideea pentru a deveni o afacere!

Găsești aici chestionarul:
https://docs.google.com/forms/

Scopul cercetării este de a identifica:
– Profilul studenților care doresc să își deschidă o afacere non-agricolă;
– Domeniile economice de interes pentru fiecare județ al regiunii Nord-Est +Sud-Est;
– Gradul de deschidere / interes al persoanelor din grupul țintă la nivelul fiecărui județ pentru deschiderea unei afaceri (IMM) pe cont propriu.

Despre program:

Innotech Student 2020: program de fonduri nerambursabile pentru studenți prin care statul român își propune să contribuie la încurajarea inițiativelor antreprenoriale ale studenților care vor să-și deschidă o mică afacere în România, încă din timpul facultății. Sunt prioritizate domeniile precum: IT, robotică, automatizări industriale, biotehnologii, inițiativele antreprenoriale care sunt în zona tehnologiilor de vârf.

Grupul țintă eligibil este format din studenți, doctoranzi și cercetători post-doctorat. Fiecare proiect va presupune formarea a cel puțin 300 studenți care vor beneficia de sprijin pentru dezvoltarea competențelor lor antreprenoriale.

Sursa: www.finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.