Misiune economica speciala la Beijing pe tema exportului de produse alimentare

0

beijingArhipelago, Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) si Trade in Service Union, cu acordul Comisiei de Comert a Beijingului, organizeaza o Misiune Economica sub egida Afaceri.ro dedicata exportului de produse alimentare si investitiilor in agricultura, Romania – China 2015, in perioada 24-28 mai.

Evenimentul se adreseaza producatorilor din agricultura, exportatorilor de produse alimentare, intreprinzatorilor si autoritatilor care intentioneaza exportul produselor agroalimentare pe piata din China si/sau atragerea de investitii din China. Pe 26 mai va avea loc Conferinta Afaceri.ro Beijing unde este asteptata participarea a 60 reprezentanti ai companiilor si autoritatilor din China.

La eveniment vor lua cuvantul reprezentanti ai institutiilor oficiale: Seful Misiunii Diplomatice Excelenta Sa Domnul Doru Costea, Ambasadorul Romaniei la Beijing, Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Mihaela Maria Ciuciureanu, Secretar General Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, intreprinzatorii Andrei Hohan, Managing Partner FiaTest, Marius Alexa, CEO Arhipelago, dar si reprezentantul Comisiei de Comert a Beijingului.

Detalii despre agenda misiunii economice si a conferintei sunt disponibile pe pagina web: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-beijing-2015/.

Cei interesati de participarea la misiunea economica si doresc mai multe informati se pot inscrie completand formularul disponibil la adresa: http://goo.gl/YMl5TZ sau pot trimite un email la adresa [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.