Analiza Cost-Beneficiu – Program de instruire online 4 martie – 8 aprilie 2015

0

Logo.Lideea.TMUn curs in ritm de click de mouse – in cinci saptamani puteti invata sa faceti o analiza cost-beneficiu pas cu pas sub indrumarea unui trainer.

Unul dintre testimonialele participantilor nostri la acest program de formare:

„Programul Analiza Cost-Beneficiu a raspuns exact la intrebarile pe care le aveam, utilitatea cursului constand in: flexibilitatea accesarii cursului online, modul practic in care a fost structurat, bogatia cunostintelor si surselor disponibile, adaptarea la nevoile si programul meu, precum si exemplele concrete oferite”.

… si cat de usor ar fi :

 • faceti cursul de acasa, de la birou sau calatorind avand la indemana un laptop;
 • oricand in timpul zilei si oricand in timpul saptamanii;
 • interactivitatea unui curs clasic o aveti la dispozitie prin conferinte video, webinars (seminarii online), forumuri de discutii, materiale audio-video
 • NOU! 4 webinars pentru fiecare modul in parte.

Si in plus fata de un curs clasic aveti ragaz de cateva zile la fiecare modul sa lucrati pe propriile aplicatii  – ceea ce inseamna ca invatati cu adevarat. (vizitati platforma LIDZone)

Scopul cursului

Acest curs este conceput pentru a furniza participantilor competentele cheie pentru a intocmi, verifica sau a utiliza o analiza cost-beneficiu pentru luarea unei decizii de finantare a unei investitii.

La sfarsitul cursului, participantii:

 • Vor cunoaste structura si principiile metodologice ale analizei cost-beneficiu;
 • Vor fi capabili sa aplice instrumente practice pentru realizarea unei analize cost-beneficiu;
 • Vor fi capabili sa analizeze critic o analiza cost-beneficiu pentru luarea deciziei de finantare a unei investitii.

Programul este organizat dupa cum urmeaza:

 • 5 module de studiu, fiecare incluzand cate un webinar (seminar online) + forumuri de discutii, prezentari video, aplicatii ad-hoc, coaching online, sesiuni video individuale, teste grila pentru fiecare modul in parte, o aplicatie analiza cost-beneficiu individuala pe durata a 5 saptamani in sistem e-learning.

Pe durata parcurgerii celor 5 module de studiu, cursantii vor interactiona permanent cu trainerii si ceilalti participanti prin intermediul forumurilor organizate pentru fiecare capitol al analizei.

La sfarsitul fiecarui modul de studiu, (modulele 1-4) se va realiza o evaluare a competentelor dobandite pana la acel moment pentru accesul in modulul urmator.

Promovarea cu succes a testelor de evaluare si finalizarea aplicatiei practice va conduce la certificarea competentelor – obtinerea  unui Certificat de competente emis de LIDEEA, insotit de o anexa a certificatului (supliment) care atesta competentele dobandite.

Programul se adreseaza:

 • persoanelor implicate in elaborarea de analize cost-beneficiu pentru finantarea investitiilor din fonduri publice sau accesarea Fondurilor Structurale;
 • persoanelor implicate in studii si analize de dezvoltare socio-economica, de gestionare a programelor finantate din fonduri publice;
 • consultantilor din domeniul financiar-bancar;
 • persoanelor din administratia publica responsabile cu monitorizarea sau/si implementarea proiectelor;
 • persoanelor angajate in domeniul financiar-contabil, proiectare tehnica;
 • factorilor de decizie privind finantarea proiectelor de investitii publice.

Organizatori si trainer

Cursul va este oferit de catre LIDEEA, marca sub care opereaza LIDEEA Development Actions srl si furnizeaza servicii de formare si dezvoltare profesionala pe piata internationala prin intermediul platformei de training online – LIDZone.

Trainer

Dna. Liliana Olivia Lucaciu – trainer cu o vasta experienta in training, managementul investitiilor publice si in particular, instrumente de finantare ale Uniunii Europene.

Expertiza in training si dezvoltare sunt confirmate de apartenenta la institutii profesionale de prestigiu, fiind:

 • Chartered Member CIPD (prestigioasa institutie internationala in managementul resurselor umane);
 • Trainer acreditat al Institute of Leadership & Management(ILM), Marea Britanie;
 • Registered Investors in People Specialist Advisor (Marea Britanie).

Expertiza pe care o impartaseste Liliana se bazeaza pe 20 de ani de experienta in consultanta in finantari publice pentru dezvoltare economico-sociala, cu precadere proiecte finantate din fonduri ale Uniunii Europene; evaluari calitative si cantitative ale politicilor publice, a programelor Politicii de Coeziune ale UE in Romania si alte state membre ale UE, o vasta experienta in realizarea de analize cost-beneficiu; analize financiare pentru finantarea intreprinderilor; evaluari de programe, si in particular, training in managementul financiar al intreprinderilor si analiza cost-beneficiu.

Programul de training se va desfasura exclusiv online, in perioada 4 martie – 8 aprilie 2015.

Investitie: 800 de lei + TVA / participant.

Pentru mai multi participanti de la aceeasi institutie se aplica un discount de10%, incepand de la al 3-lea participant.

Pentru inscrieri va rugam sa ne transmiteti un email de intentie la adresa [email protected]  in urma caruia veti primi un FORMULAR DE INSCRIERE la curs.

Pentru orice alte detalii privind programul de instruire va rugam sa ne contactati la aceeasi adresa de e-mail.

Termen de inscriere: 3 martie 2015.

Contact:

Dina Ursuta

Email:  [email protected]

Tel / Fax:  0356 – 455251; 0356 – 455252;

Mobil: 0755 113 272

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.