Studiu UE: Tinerii fermieri sunt invitati sa-si exprime opinia privind problemele cu care se confrunta si nevoile de instruire

0

sondaj_fermieriComisia Europeana realizeaza un studiu in toate statele membre UE pentru a identifica nevoile reale ale tinerilor fermieri privind instruirea si participarea in schimburi de experienta internationale si pentru a asigura faptul ca masurile de sprijin vor fi accesibile si utile pentru oricare tanar fermier.

Dragi tineri fermieri, va rugam sa va alocati maximum 30 de minute din timpul vostru pentru a ne transmite nevoile voastre. Pentru aceasta va rugam sa completati chestionarul online pe care il puteti descarca de la urmatorul link Chestionar Tineri Fermieri sau puteti raspunde telefonic la intrebarile chestionarului. In acest sens, va rugam sa ne transmiteti numarul de telefon la care puteti fi contactat de unul dintre consultantii LIDEEA.

Chestionarul completat reprezinta talonul de participare la tombola cu premii constand in 5 excursii la Bruxelles la Conferinta tinerilor fermieri care va avea loc in toamna lui 2015 si 10 vouchere pe Amazon in valoare de 50 euro/fiecare.

Va rugam sa ne transmiteti chestionarul completat la urmatoarea adresa de email [email protected].

Informatii suplimentare puteti obtine prin email sau la numerele de telefon: 0755.113.272; 0356.455.251.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.