Profita de oferta Early Bird a Misiunii Economice Afaceri.ro Cernauti 2015

0

CernautiAfaceri.ro face o surpriza tuturor celor interesati sa participe la Misiunea Economica Afaceri.ro Cernauti 2015. Mai concret, organizatorii vor aplica reduceri la Pachetele Basic si Premium.

Reducerile sunt valabile pana pe 31 august inclusiv, iar cei care se vor inscrie pana la aceasta data vor beneficia de urmatoarele preturi: Pachetul Basic Early Bird – 130 EUR in loc de 155 EUR; Pachetul Premium Early Bird – 250 EUR in loc de 300 EUR.

Evenimentul este organizat de Horizon Business Hub, APEC Iasi si Arhipelago in perioada 17-18 septembrie si are drept scop promovarea mediul de afaceri regional la Cernauti si sprijinirea parteneriatelor intre regiunile de frontiera.

Taxa pe care o vor achita norocosii inscrisi pana la finalul lunii august, va acoperi urmatoarele activitati ale delegatiei Afaceri.ro:

● transport cu autocarul Afaceri.ro pe traseul Iasi-Cernauti-Iasi;
● o noapte de cazare la un hotel din centrul orasului Cernauti;
● training on the road pe teme precum: mediul de afaceri ucrainian, pregatirea companiei pentru export, follow-up eficient in urma networkingului;
● snack break si coffee break;
● acces la Conferinta Internationala Afaceri.ro Cernauti 2015;
● intalniri de afaceri si cu reprezentanti ai administratiilor locale;
● vizita la obiective turistice renumite, cum ar fi Universitatea din Cernauti, Palatul Metropolitan Cernauti si Teatrul National Cernauti.

Informatii suplimentare despre eveniment, inclusiv agenda misiunii si a conferintei si detalii despre speakeri pot fi consultate pe pagina oficiala: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-cernauti-2015-economic-mission/.

Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/HStVkj.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Promos Collection, Exonia, Autonom, Idilis, Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis, Enterprise Europe Network, Camera de Comert si Industrie Iasi, Camera de Comert si Industrie Suceava, Iconic Cluster, Invest in Iasi, Fabricat in Iasi, Travis, Meteo.ro, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Ziarul Evenimentul, Finantare.ro, ManagementulProiectelor.ro, PlanDeAfacere.ro, Intreprinzatori.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.