O noua sesiune a „Atelierelor de Antreprenoriat” incepe la Iasi

0

Fundatia Romanian Business Leaders lanseaza la Iasi o noua sesiune a „Atelierelor de Antreprenoriat”, cu scopul de a consolida competentele antreprenorialein randul celor care conduc un business, cu un program adaptat la etapa de dezvoltare a afaceriiin care se afla participantii (Scale-up sau Start-up). Ateliereleincep pe 5 aprilie si se vor derulain fiecare miercuri la reprezentanta Raiffeisen Bank de la Palas Mall, abordand sapte teme de interes pentru bussines.

Fata de sesiunea anterioara, numarul trainerilor si speakerilor a fost dublat (de la 7 la 14), publicul-tinta fiind constituit,in principal, din antreprenori cu experienta. Numarul maxim de participanti acceptat este de 20, sesiunea avand drept scop atragerea unui numar de minim 10 companii de tip scale-up si 5 start-up.

Participantii inscrisi la „Atelierele de Antreprenoriat” vor avea ocazia de a cunoaste 14 lideri cu experienta (traineri si speakeri) de la care vorinsusi modele si instrumente usor de aplicat. Fiecare sesiune va avea o durata de aproximativ 2 ore si va fi coordonatain tandem de cate un formator si un antreprenor invitat, ambii cu experienta extinsain subiectul abordat, capabili sa ofere perspective noi asupra problemelor cu care se confrunta antreprenoriiinscrisi la curs.intalnirile vor avea un caracter interactiv, deschisintrebarilor si problemelor participantilor, pornind de la prezentarea a 2-3 lectii de businessinvatate din experiente de business.

Cele sapte teme ale atelierelor de antreprenoriat vor viza „atitudinea si leadership-ul”, „definirea afacerii si avantajul competitiv”, „vanzarea si negocierea”, „marketingul si pozitionarea”, „creativitatea si inovarea”, „digitalizarea afacerii”, „planul de afaceri”.

„Succesul seinvata prin schimb de ideiintre antreprenorii care au reusit si cei care compun noul val. Intramin salain primul rand ca oameni, si apoi ca oameni de business”, spune Mirabela Miron, Presedinte AVISSO, partener localin organizarea „Atelierelor de Antreprenoriat”. „Atelierele sunt mai degraba informale, pentru caincurajam schimbul de informatii din experiente practice. Acceptam companii deja lansate, precum start-up-uri cu fondatori care au background profesional anterior solid sau scale-up-uri care au model de business profitabil si doresc sa se extinda local sau national”.
 
Inscrierile se pot face la urmatorul link: http://ateliere.rbls.ro/ pana la data de 29 Martie 2017.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.