Extracomunitari.ro – Personal calificat și necalificat pentru economia românească

0

Ne dorim ca toți românii să aibă un loc de muncă! Dar acolo unde firmele nu mai găsesc lucrători în plan intern, până vine din urmă o nouă generație de meseriași se poate recurge la importul de forță de muncă. Pentru aceasta există www.Extracomunitari.ro!

Știm că piața muncii se confruntă cu probleme. Dar mai știm și faptul că, după ce vom depăși criza pandemică, vor exista în continuare (de altfel, la fel ca înainte) domenii de activitate care duc lipsă de forță de muncă – în construcții, HoReCA, industrie etc.

Pe termen lung, trebuie sprijinit constant învățământul profesional în sistem dual, pentru a crește o nouă generație de meseriași.

Dar pe termen scurt, pentru acele domenii în care este previzibil că nu veți găsi suficientă forță de muncă în România, puteți completa necesarul cu lucrători extracomunitari, aduși prin intermediul firmelor specializate.

Deoarece o astfel de procedură poate dura și până la 3-4 luni, chiar și în condiții non-pandemice, vă recomandăm să contactați din timp o firmă de import forță de muncă ce oferă soluții complete, așa cum sunt cei de la www.Extracomunitari.ro!

Dacă te confrunți cu lipsa de personal și ai nevoie de ajutor, poți contacta acest serviciu la adresa de e-mail: [email protected].

Mai multe detalii: www.extracomunitari.ro. 

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.