Sfaturi utile pentru a lansa o afacere de succes

0

afaceri-succesCare este diferenta dintre un antreprenor de succes si unul care esueaza in incercarea sa de a se lansa pe piata?

Simplul fapt ca ai identificat o idee deosebita de afacere nu este indeajuns pentru a dobandi succesul. De fapt, statisticile arata ca majoritatea afacerilor risca sa esueze in primul an de infiintare. In aceste conditii, cum iti poti creste sansele de reusita?

Nu exista trucuri de magie care sa te transforme intr-un antreprenor de succes insa poti consulta 10 dintre cele mai utile sfaturi care te vor duce mai aproape de succesul in afaceri.

1. Fa ceea ce iti place: Odata ce te-ai decis sa iti lansezi propria afacere va trebui sa investesti mai mult timp si energie. Tocmai de aceea este extrem de important sa iti faca placere pentru a putea fi satisfacut de ceea ce primesti.

2. Lanseaza-ti afacerea cat inca esti angajat: Dat fiind faptul ca nu poti supravietui fara bani si ca afacerea ta probabil nu va fi profitabila in primele luni, este de preferat sa te lansezi cat inca ai o sursa sigura de bani. Aceasta iti va garanta un minim de confort si te va ajuta sa te mentii concentrat pe business-ul tau si nu doar pe asigurarea cash flow-ului pentru ca afacerea sa supravietuiasca. Odata ce business-ul tau devine profitabil, poti renunta la jobul respectiv.

Citeste articolul integral (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.