Un inginer de 27 de ani face haine pe comanda de zeci de mii de euro

0

Este inginer de profesie, dar in urma cu doi ani si-a lansat propriul business: unul total diferit de ceea ce a invatat la scoala. Pentru ca face haine pe comanda care se vand si cu cateva sute de euro pe o piata in care concurenta este din ce in ce mai mare.

In 2010, cand s-a hotarat sa isi infiinteze propria companie a vrut sa faca acest pas pentru libertate: aceea de a munci, gandi si trai asa cum isi dorea.
„Am ales acest domeniu deoarece dintotdeauna am fost atras de domeniul modei. In plus, am observat ca imi gasesc cu greu haine care sa mi se potriveasca. Am analizat situatia si am observat ca piata hainelor la comanda nu este indeajuns de dezvoltata in Romania si astfel am decis sa investesc in acest domeniu”, spune Razvan Ionita, fondator si manager al atelierului de haine realizate la comanda Gabriel Bespoke.

Antreprenorul a absolvit in 2008 Facultatea de Telecomunicatii de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, iar in 2009 a terminat cursurile de masterat in managementul serviciilor publice la Universitatea „Valahia” din Targoviste. De asemenea, a lucrat in domeniul vanzarilor la ABN AMRO Bank, iar din septembrie 2008 si pana in ianuarie anul acesta a fost inginer la Tarom.

Citeste tot articolul

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.