Sfatul unui antreprenor pentru tinerii care vor sa inceapa o afacere: Avem un potential enorm pentru inovatie. Cei care au idei trebuie sa le transforme in realitate

0

Catalin Stroe, fondatorul producatorului de motoutilaje pentru agricultura Ruris din Craiova, spune ca tinerii antreprenori au in continuare sanse sa incepa afaceri inovative in Romania in conditiile in care piata locala continua sa se dezvolte, dar si pentru ca romanii au potential enorm pentru a aduce in piata produse si servicii capabile sa concureze de la egal la egal cu cele ale multinationalelor.

„Potentialul financiar este limitat, tinerii antreprenori intampina la inceput o gramada de probleme, dar cred ca inceperea unui nou business de catre un tanar antreprenor trebuie sa existe. Romanii au un potential enor, unele dintre cele mai mari inventii sunt romanesti. Se zbura in continuare cu elice daca nu era Henri Coanda”, a spus Catalin Stroe vineri la ZF Live.

Stroe, la randul lui tanar antreprenor care a ajuns in 19 ani de afaceri in Romania sa detina un business ce ruleaza 5-6 milioane de euro/an, a adaugat ca el a plecat de la zero si ca tinerii romani ar trebui sa aleaga sa inceapa afaceri de la zero in tara in schimbul optiunii de a lucra in strainatate.

„Cred si sunt convins ca acei tineri care simt ca pot face ceva atat pentru altii cat si pentru Romania nu pot fi opriti decat de fortele proprii. Eu am plecat de la zero, am incredere ca cel care are oportunitatea si ideea trebuie sa o faca aici, in Romania si sa dea valoare lucrurilor pe care le poate impartasi prin acel produs.”

Citeste tot articolul

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.