Povestea de succes a afaceristului Corneliu Istrate si a familiei sale

0

corneliu istratiCorneliu Istrate este unul dintre cei mai bogati oameni de faceri din judetul Galati. Dupa multi ani de munca, in care a pus pe picioare holdingul Vega, Corneliu Istrate a ajuns la concluzia ca a venit vremea sa se retraga, sau mai bine zis sa lase pe mana celor doi copii ai sai afacerea. Asta nu inseamna ca nu-l mai intereseaza ce se intampla cu firmele, ci pur si simplu vrea sa aiba mai mult timp pentru el. Sa se odihneasca, cum ii place sa spuna. O sa-i ajute in continuare.

In plus, are incredere in cei doi copii, Ionut si Anca. Fata se va ocupa de partea hoteliera, iar baiatul de restul afacerilor. Vega Holding detine mai multe societati de constructii civile si industriale, printre care Vega ’93 si Viva Construct, dar are si afaceri in domeniul hotelier. Cea mai mare parte a businessului o reprezinta partea de constructii civile si de infrastructura. Firma a avut mai multe contracte cu statul. Familia Istrate mai detine doua ansambluri rezidentiale in Galati, din care unul nu este finalizat.

Corneliu Istrate este un nene care are atit de multi bani, incit i-ar trebui inca doua-trei vieti ca sa-i poata numara. Istrate este patronul grupului de firme Vega ’93 Galati, care haleste multi bani publici asfaltind drumuri din Galati si pina-n Vrancea, care se ocupa cu distributia de instalatii sanitare, basca are un club de fite in Galati, situat in Bariera Traian. Acest club este administrat de Ionut Istrate, recte fiul miliardarului. Ionut este un arogant de treaba, un figurant de bun simt, care pare sa nu aiba, insa, noroc in dragoste. Surse din CIA, confirmate de agenti Mossad, sustin ca Ionut Istrate a intentat actiune de divort, dupa cesi-a surprins sotia jucindu-se de-a mama si de-a tata taman cu instructorul de fitness al clubului de fite pe care el il patroneaza. Nu-i un secret pentru nimeni ca Ionut Istrate e gras, ca uraste sa faca abdomene sau ca isi poarta burta peste curea. Chiar si asa, nu o inteleg pe desteapta de nevasta-sa, care, pentru o simpla tavaleala, a dat cu flit la multe jdemilioane de euro. Dar, probabil ca si contractul prenuptial prescris de tata socru Corneliu a impins-o catre stiuletele antrenorului de fitness, antrenor platit taman de Ionut Istrate.

Familia Istrate mai detine doua ansambluri rezidentiale, unul de 8 blocuri pe faleza Dunarii, dar si un altul de sapte blocuri de pe strada Tecuci din Galati, finalizat partial. In portofoliu se mai afla si Vega Company, cu un complex de agrement de cinci stele.

Sursa: Sociology of Richness

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.