Gabriel Mardarasevici este afaceristul iesean care a profitat de criza iar acum da salarii de 3000 de euro pe luna angajatilor

0

gabriel mardaraseviciGabriel Mardarasevici este afaceristul iesean care, in plina criza economica, a infiintat trei firme de la zero, firme cu care a ajuns in anul 2012 sa ruleze 15 milioane de euro si sa ofere angajatilor salarii la nivel occidental, de pana la 3.000 de euro pe luna.

In plina criza a infiintat de la zero trei firme care au ajuns in 2012 sa ruleze 15 milioane euro si sa ofere angajatilor salarii chiar si de 3000 de euro lunar. „Avem oameni foarte buni, cu mare experienta in dezvoltarea proiectelor, oameni care iti asigura respectarea tutror conditiilor de eficienta, calitate si livrare la timp a serviciilor solicitate de client. Astfel de oameni au ajuns sa castige si 3000 de euro pe luna, aici in Iasi. Sunt oameni care nu au nici 35 de ani dar care au muncit foarte mult sa ajunga la acest nivel”, a povestit Gabriel Mardarasevici, pentru TopIasi.

Explicatia reusitei in criza

Omul de afacaeri a explicat apoi cum de a reusit sa depaseasca in doar patru ani si in plina criza nivelul afacerilor derulate in perioada de boom a economiei: „Acum avem expertiza personala pe domeniul IT-ului si ingineriei avansate, stim ce sa facem, cand ne-am apucat de RADIX (firma infiintata in 1991 si vanduta in 2005 pe 9,7 milioane dolari – n.n.) habar nu aveam. Tot acum am avut si capitalul necesar. Foarte important a fost si ca am infiintat companiile in criza cand firmele din domeniu eliberasera multi oameni buni. Totodata, noi am putut ocupa exact nisa pe care o cerea piata, nu ce se cerea inainte”, a recunoscut Mardarasevici.

El a povestit apoi si cum reuseste sa castige clienti pe o piata atat de aglomerata: „producem software propriu dar dezvoltam si software particularizat pe nevoile clientului. De regula ne uitam la ce se intampla in tarile mai dezvoltate cu 5-7 ani decat noi apoi aplicam reteta si mergem la clienti sa le propunem solutii de eficientizare a activitatii lor. Anul acesta sunt multumit daca vom creste cu 10-12%”, a mai spus omul de afaceri iesean.

Citeste articolul integral pe TopIasi.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.