Cristina Antochi, de la impartit pliante la topul antreprenoriatului din Marea Britanie

0

cristina.antochiPoate parea incredibil, dar o tanara antreprenoare romanca a ajuns in topul antreprenoriatului din Marea Britanie. Este vorba despre Cristina Antochi, o tanara de 26 de ani din Brasov.

In anul 2009 Cristina Antochi a infiintat in oraselul Takeley firma Team 2 Clean. Pentru business-ul dezvoltat in oraselul englez a fost chiar nominalizata la un premiu national de antreprenor. Despre succesul ei, Cristina a declarat publicatiei britanice Herts & Essex Observer ca nu se astepta sa ajunga atat de repede in topul antreprenorilor. Cristina vorbeste cinci limbi straine – inclusiv franceza, germana sau italiana – aceasta din urma invatand-o atunci cand, la 19 ani, a plecat cu sotul sau, Anton, pentru a lucra ca au-pair in Sicilia. Dupa mai multe incercari prin diferite tari straine brasoveanca are propria afacere. Cristina are propriul birou in Bishopas Stortford si o afacere in plina dezvoltare, care numara peste 30 de angajati. Firma, pe care o conduce impreuna cu sotul ei, s-a nascut in ianuarie 2009.

Firma Team 2 Clean a crescut in continuu de atunci, iar acum include 34 de echipe de curatenie. Potrivit evidentelor firmei brasovenii au acum peste 700 de clienti obisnuiti, la care se mai adauga si 50 de companii. In iunie, Cristina Antochi a primit premiul „Herts FSB Real-Life Entrepreneur of the Year”, dupa care s-au adaugat si alte premii pentru antreprenoriat.

Inainte de a avea propriul business de succes, Cristina Antochi a castigat primii bani in Marea Britanie impartind pliante pe strada pentru 3 lire pe zi.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.