Ce sfaturi le da romanilor Richard Branson, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri britanici

0

Peste 2.500 de manageri din companiile locale au fost prezenti ieri la un eveniment in Bucuresti la care a venit miliardarul britanic Richard Branson, 61 de ani, fondatorul Virgin Group, un „imperiu” care cuprinde 300 de companii cu activitati in domenii precum transportul aerian sau feroviar.

Intrebat de un tanar antreprenor roman in ce domeniu si-ar deschide o afacere daca ar avea acum 20 de ani (varsta la care Branson a infiintat Virgin ca un retailer de comenzi de discuri prin posta), Branson a spus ca nu are in minte un domeniu exact, pentru ca in toate domeniile se pot inova produse sau servicii.

„Cel mai important este sa iti urmezi pasiunile, sa incerci sa faci mai bine decat altii un lucru, un produs sau un serviciu. Ca sectoare de dezvoltare a afacerilor, internetul si energia ar fi, in opinia mea, doua domenii care ar putea fi valorificate foarte mult in acest moment”, a spus Branson, care este recunoscut in intreaga lume pentru ca a deschis prima firma privata care se ocupa de turism spatial, Virgin Galatic, care duce clientii-pasageri in calatorii in spatiul suborbital.

Vezi mai mult…

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.