Afacere de familie la Iasi: tatal si fiul fac bijuterii de doua milioane de euro

0

CoriolanO familie din Iasi care s-a lansat in afaceri in urma cu 20 de ani a devenit liderul producatorilor autohtoni de bijuterii si al pietei de verighete si inele din Romania, potrivit unui clasament realizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Aurel Manzateanu a devenit antreprenor dorind sa ii ofere totul fiului sau. I-a oferit ulterior un business de familie pe care il consolideaza impreuna, cu ambitii mari si cu atentie la traditii.

„Traditia romaneasca spune ca, daca se intampla ceva cu verighetele, indiferent ca intarzie, au un defect sau nu se potrivesc clientilor, acest lucru le va afecta casnicia”, descriu Aurel si Dragos Manzateanu una dintre cele mai importante presiuni cu care se confrunta zilnic in conducerea afacerii Coriolan.

Coriolan vinde anual 6.500 de verighete si 850 de inele cu diamant produse in atelierele proprii, prin trei magazine – doua in Iasi si unul in Bucuresti.

Verighetele au purtat noroc celor doi Manzateanu, tata si fiu, care au ajuns astfel la o cifra de afaceri de 8,2 milioane de lei in 2012 si un profit de 1,4 milioane de lei, cu o crestere estimata la 10% pentru anul in curs.

Mai multe detalii: Business Magazin

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.