Ziua Intreprinzatorilor din Romania – Forumul National IMM – 2007

0

22 mai 2007

Consiliul Local IMM Tg-Mures, Patronatul IMM Judetean Mures si Federatia Patronala IMM – Regiunea 7 Centru organizeaza evenimentul "Ziua Intreprinzatorilor din Romania – Forumul National IMM – 2007" cu tema "Perspective si Oportunitati Concrete pentru IMM in UE".

Evenimentul se va desfasura in data de 26 mai 2007, ora 11:00, la Palatul Culturii din Tg-Mures – Sala Mare. La acest eveniment intrarea este libera si poate participa oricine este interesat de tema evenimentului (intreprinzatori, potentiali intreprinzatori, reprezentanti ai institutiilor, ai ONG-urilor, studenti, etc).

Ai aici formularul de inscriere.

Pe langa evenimentul de sarbatoare, invitatii speciali vor adresa mesajul lor IMM-urilor din Romania privind tema intalnirii "Perspective si Oportunitati Concrete pentru IMM in UE".

Ziua intreprinzatorilor din Romania, la a 15-a editie, organizata anual in luna mai, de catre Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, se desfasoara pentru prima data la Tg-Mures si este prima manifestare de acest gen dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.

Pentru mai multe informatii:
Tel/Fax: 0265 / 266 665.

Sursa: Redactie PlandeAfacere.ro, 22 mai 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.