Ziua Intreprinzatorilor 2009 – Forumul National al IMM-urilor 2009

0
sapatamana_europeana1In perioada 6-14 mai 2009 are loc prima Saptamana europeana a IMM-urilor, o campanie de promovare a intreprenoriatului in Europa si de informare a intreprinzatorilor despre ajutorul de care pot beneficia la nivel european, national si local.

Saptamana Europeana a IMM-urilor este coordonata de Directia Generala intreprinderi si Industrie a Comisiei Europene, cele mai multe din evenimente din cadrul Saptamanii IMM-urilor fiind organizate de catre organizatiile patronale, organismele abilitate sa acorde sprijin, autoritatile locale si regionale, si alte entitati din tarile participante.

Saptamana IMM-urilor este una din masurile luate pentru implementarea legii europene pentru intreprinderi mici (Small Business Act), prima politica-cadru exhaustiva pentru IMM-uri din UE si statele sale membre.

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in colaborare cu Ministerul intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri (MIMMCMA) va organiza in data de 8 mai 2009, incepand cu orele 14:00, la Clubul Diplomatic Bucuresti, in cadrul Saptamani Europene a IMM-urilor, „Ziua Intreprinzatorilor 2009 – Forumul National al IMM-urilor” care va avea ca tema „Finantarea IMM-urilor in contextul crizei actuale”.

La eveniment si-au anuntat participarea:
– Reprezentanti ai Presedintiei Romaniei, Guvernului Romaniei, partidelor politice parlamentare;
– Reprezentanti ai institutiilor europene si ai organizatiilor internationale la care CNIPMMR este membru;
– Reprezentanti ai organizatiilor patronale reprezentative la nivel national;
– Vicepresedinti si membri CNIPMMR.

Partenerii evenimentului sunt: SME UNION, FNGCIMM, CENTROCOOP, SODEXO, JIDVEI, BERMAS, BCR, CARUZ GROUP, EUROPEAN DRINKS, HOLLY COM SRL BRAILA.

Partenerii media ai evenimentului sunt: EurActiv, Hotnews, Top Business, Curierul national, Reporter Economic, The Marketer, Business Woman, Club Afaceri, NewsChannel, Ghiseul bancar, InfoEconomic, NewsIn, Gazeta de Sud, Wall street, Bucharest Business Week, The Investor, Piata financiara, Comunicatedepresa.ro, Comunicatevideo.ro, Radio Romania Actualitati, The Money Channel TV, portalul de solutii si servicii www.immromania.ro, revista IMMROMANIA.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) este o confederatie patronala reprezentativa la nivel national pentru IMM-uri, non-guvernamentala, apolitica si non profit. CNIPMMR participa la toate structurile de dialog social tripartit la nivel national si local, precum si la negocierea contractului colectiv de munca unic la nivel national si desfasoara activitati deosebit de importante pentru sustinerea intereselor IMM-urilor, fiind recunoscuta ca organizatie de utilitate publica.

La nivel international, CNIPMMR este membru in Uniunea Europeana a Artizanatului si a IMM-urilor (UEAPME), in Asociatia Mondiala pentru IMM-uri (WASME), in Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc, in Consiliul European pentru intreprinderi Mici (ECSB) si participa la dialogul social european (avand un reprezentant in cadrul Comitetului Economic si Social European), precum si la activitatea Grupului de experti FP7 si in cadrul Enterprise Policy Group – Business Chamber.

Contact:
CNIPMMR
Telefon: 021 312 68 93
Fax: 021 312 66 08
Web-site: www.cnipmmr.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.