Ziua Internationalizarii antreprenoriatului feminin din Romania, Tulcea, 6-7mai 2011

0
cnipmmrPatronatul National al Femeilor de Afaceri din IMM-uri din Romania (PNFAIMM)  in colaborare cu Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM) si Patronatul Tinerilor intreprinzatori din Romania (PTIR) va invita sa participati la „Ziua Internationalizarii antreprenoriatului feminin din Romania„.

Evenimentul  va avea loc in perioada 06-07 mai 2011, la Tulcea, Hotel Delta 4*, strada Isaccei, nr.2, Sala Mare de Conferinte.

„Ziua Internationalizarii antreprenoriatului feminin din Romania” reprezinta o premiera la nivel national si este un prilej de a sublinia rolul intreprenoriatului feminin in relansarea si dezvoltarea economiei din Romania, in context european si international.

In cadrul evenimentului va fi organizata o intalnire business to business la care vor participa:
– reprezentanti ai ambasadelor, consulatelor din Bulgaria, China, Maroc, Olanda si Turcia;
– intreprinzatori din Maroc, regiunea Tanger;
– intreprinzatori din Romania. 

Va adresam invitatia de a participa la „Ziua Internationalizarii intreprenoriatului Feminin din Romania”, fiind un excelent prilej de sustinere a dezvoltarii mediului de afaceri feminin din Romania.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.