Workshop pe antreprenoriat – sustinut de Natiunile Unite

0

O multime de universitati ne invata cum sa fim manageri si sa administram o afacere. Nici o universitate nu ne invata cum sa fim antreprenori si sa construim de la zero o afacere.

Si, nu intotdeauna, managerii buni pot fi si buni antreprenori.
Se vorbeste de  “competente” si  “comportamente” de tip antreprenor.
Le avem? Ne-am nascut cu ele? Ni le putem educa?

In perioada 21- 29 noiembrie, in Sala de conferinta a Hotelului NH din Timisoara, va avea loc atelierul de lucru EMPRETEC – programul international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business, desfasurat sub egida Natiunilor Unite si operational in 27 de tari de pe 3 continente.

EMPRETEC se bazeaza pe metodologia invatarii experientiale, abordand antreprenoriatul din punct de vedere comportamental. Spre deosebire de majoritatea produselor similare, acest atelier foloseste andragogia, si nu pedagogia.

Metodologia de lucru este interactiva si orientata spre experiment, presupunand participarea in grup sau individuala la exercitii, jocuri de rol, simulari, studii de caz, prezentari video, discutii cu bancile.

Participarea la un astfel de workshop este o experienta absolut unica. In cele 9 zile de atelier de lucru intens veti trai experienta celor mai de succes antreprenori din lume, veti intelege cum gandesc si cum se comporta in diferite situatii, va veti recunoaste punctele puternice si le veti identifica pe cele pe care doriti sa le imbunatatiti. Experienta zilnica castigata o veti putea testa si aplica în toate exercitiile atelierului de lucru si în afacerea curenta.

EMPRETEC se adreseaza antreprenorilor sau potentialilor antreprenori. In viziunea acestui program antreprenorii sunt reprezentati de intreprinzatori, toti cei care dezvolta/ detin afaceri proprii.

In mod atipic, echipa de training nu este formata din traineri sau profesori, ci din oameni ce gestioneaza una sau mai multe afaceri, care au urmat la randul lor programul EMPRETEC si care sunt certificati de catre Natiunile Unite. Sunt antreprenori care aduc cu sine experiente reale de afaceri cu aplicativitate foarte ridicata pentru a livra acest program.

Pentru informatii suplimentare privind procedura de inscriere si conditiile de participare, persoana de contact este Manuela Mihai, +4 0722 230 452, [email protected].

Revolutia business a inceput. Schimbarea iti apartine.

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro. 

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.