Workshop Networking – Cum sa fii cel mai bun in relatii, Bucuresti, 24 mai 2008

0

15 mai 2008

Vrei sa fii cel mai bun in relationare? Vrei sa ajungi in varful scarii succesului personal si profesional? Vrei sa inveti cum sa te conectezi cu ceilalti si sa ai beneficii pe urma relatiilor create?

Divizia de training a companiei Acta Nonverbal organizeaza in data de 24 mai 2008 la Clubul Mandala intre orele 17.00 – 21.00 workshopul "Networking- Cum sa fii cel mai bun in relatii".

De ce sa participi la un workshop cu tema Networkingului? Ceea ce ii diferentiaza pe oamenii de succes de ceilalti este felul in care ei isi utilizeaza puterea relationarii astfel incat fiecare parte sa ai aiba ceva de castigat. Sunteti constienti ca indiferent de ceea ce facem, oamenii cumpara tot de la oameni, iar pentru a va indeplini obiectivele atat personale cat si profesionale aveti nevoie de cei din jurul vostru.

Ce beneficii veti avea daca veti participa la acest workshop?

  • Veti invata tehnici simple despre cum sa stabilesti relatii interpersonale de durata;
  • Veti afla modalitati prin care sa iti sporesti reteua de relatii, despre cum sa o intretii si despre cum sa obtii avantaje din aceasta;
  • Veti intelege de ce este important sa iti extinzi permanent cercul de influenta daca vrei sa fii o persoana de succes;
  • Veti reusi sa va folositi networkingul ca o modalitate sigura de a-ti atinge obiectivele personale.

Evenimentul este o adevarata oportunitate pentru cei care doresc sa isi dezvolte abilitatile de networking datorita faptului ca se va pune un accent deosebit pe partea practica a invatarii. Workshopul se adreseaza specialistilor in comunicare si relatii publice, directorilor si agentilor de vanzari, managerilor, liderilor de grupuri si echipe, specialistilor in marketing, precum si profesionistilor in general (asigurari, FMCG, retail, B2B, banking, servicii, etc.).

Taxa de participare: 150 RON

Cei interesati sa isi maximizeze abilitatile de networking pot afla mai multe informatii accesand site-ul companiei si www.acta.nonverbal.ro sau la adresa de mail [email protected].

Sursa: Formare.info, 12 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.