Workshop de final „Software pentru IMM-uri competitive”

0
ariesParticipare la workshopurile de final „Software pentru IMM-uri competitive” care vor avea loc in data de 16 septembrie 2009, cu incepere de la ora 10:00, in sala Timis a Centrului de Afaceri Timisoara si respectiv in data de 22 septembrie 2009 la Camera de Comert din Zrenjanin.

Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software – filiala Timisoara va organiza doua workshopuri de final „Software pentru IMM-uri competitive” in Timisoara -Romania si in Zrenjanin-Serbia.

In cadrul celor doua workshop-uri vor fi analizate rezultatele proiectului, modul in care pot fi permanentizate tipurile de activitati desfasurate in cadrul proiectului si vor fi definite liniile directoare ale unei strategii transfrontaliere de promovare a utilizarii aplicatiilor software de catre IMM-uri in vederea cresterii competitivitatii economiei regionale.
O importanta deosebita se va acorda in cadrul evenimentelor componentei de finantare prin programele europene care pot fi utilizate de catre IMM-uri in vederea sustinerii unor proiecte de achizitionare de produse, servicii si solutii din sfera IT&C .

Proiectul „Software pentru IMM-uri competitive” este finantat in cadrul Programului de Vecinatate Phare CBC Romania-Serbia 2004-2006 si este implementat de catre ARIES-TM in parteneriat cu Facultatea Tehnica „Mihajlo Pupin” din Zrenjanin, Serbia.

Sunt asteptati la aceste evenimente membrii retelei RO-SE( institutii si organizatii : autoritati locale, primarii, camera de comert, agentii de dezvoltare regionala, birouri locale ale camerelor de comert, cluburi sau asociatii locale ale oamenilor de afaceri) care si-au dat acordul sa sprijine promovarea utilizarii de aplicatii software in mediul IMM din regiunea transfrontaliera romano-sarba si IMM-uri IT si Non IT locale interesate.

Informatii suplimentare:
Codruta Nicolescu- Manager de Proiect tel.+4 0741163700, email [email protected]
Bianca Serban- Asistent de Proiect +4 0356420444,[email protected].

Despre ARIES-TM
ARIES Romania este o organizatie profesionala, non-guvernamentala care are in componenta peste 350 de membri la nivel national. Asociatia este organizata in patru filiale zonale: Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov si Craiova.

incepand cu septembrie 2004, ARIES a venit mai aproape de membrii sai, prin constituirea filialei din Timisoara – ARIES-TM si are drept scop promovarea, protejarea si dezvoltarea industriei IT&C credibile si prospere in Zona de Vest a Romaniei.

Contact presa:
Codruta Nicolescu,
Director executiv
E-mail: [email protected]
Telefon: +40-741-163700
Web-site: www.aries-tm.ro, www.banatsoftware.eu

Nicolescu Codruta
ARIES-FILIALA TIMISOARA
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.