Vino la Conferinta AFACERI.RO din 19 aprilie!

0

titluOameni de afaceri de succes vin la Suceava pentru a dezvalui secretele succesului pe timpul crizei

Personalitati din mediul de afaceri regional si national, oameni de afaceri cu experienta care vor vorbi despre proiecte de succes, provocari depasite si despre cum poti dezvolta un business sanatos in Romania, vor fi prezenti la cel mai amplu eveniment de business din judetul Suceava – Conferinta AFACERI.RO, organizat vineri, 19 aprilie 2013, de Camera de Comert si Industrie Suceava si Arhipelago Web Islands la sediul CCI SV.

Dezvoltarea unei afaceri in conditii de criza, oferirea de modele si solutii comunitatii de afaceri din Suceava, Botosani si Neamt, sunt principalele teme de dezbatere ale evenimentului care se va desfasura la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava.

Speakerii conferintei AFACERI.RO sunt:

Alexandru Lazescu – fondator al retelei nationale de cotidiane locale „Monitorul” (1991), fost Director Executiv al Societatii Romane de Televiziune, analist politic si economic pentru BBC, TVR.

Bogdan Pitigoi – Presedinte al Grupului Tester, cel mai important dealer auto din zona Moldovei.

Augustin Purnus – Director General al Spider Management Technologies Romania, companie specializata in consultanta si training in managementul proiectelor si furnizor al celei mai avansate solutii informatice integrate de managementul proiectelor-Spider Project.

Ionut Tata – a pus bazele Iceberg inca din 2003, si de atunci a coordonat proiecte de consultanta si training in management, strategie, finantari, dezvoltare, energii regenerabile comunicare si inovare.

Paul Savin – CEO Konsent, companie de consultanta in managementul proiectelor, managementul contractelor si achizitii publice.

Marius Alexa – Fondator al retelei de site-uri Arhipelago si un reprezentant de marca pentru mediul de afaceri din Iasi. S-a remarcat prin implicarea activa in dezvoltarea mediului de afaceri local dar si online, fiind fondatorul portalului Finantate.ro.

Dan Dumitru Enache – Secretar de Stat pentru Ministerul IMM-urilor, Mediului de Afaceri si Turism, a contribuit la coordonarea activitatii economice si a relatiilor economice bilaterale romano-americane, a promovat intens exporturile IMM-urilor romanesti pe piata SUA. A contribuit semnificativ la primirea Romaniei in NATO in 2002.

Catalin Ioan Nechifor –  Presedinte Consiliul Judetean Suceava. inainte sa se remarce in politica si in administratia publica, Catalin Nechifor a activat in lumea afacerilor, mai exact in sectorul turistic.

Invitatii vor participa atat la conferinta din prima parte a evenimentului cat si la workshop-urile din cea de-a doua parte a zilei.

Temele abordate in cadrul conferintei vor fi:

– Politicile guvernamentale intre parteneriatul cu IMM si formarea antreprenorilor

– Cum sa conduci un business in criza?

– Impactul tehnologiilor asupra marketigului modern

– Cum generezi finantare pentru afacerea ta

– Cum sa cuantificam riscurile intr-o afacere

Temele abordate in cadrul celor 4 workshop-uri fac referire la:

– Principii de conducere a unei afaceri de succes

– Clustere pentru inovare si tehnologie

– Provocari si solutii in implementarea proiectelor cu finantare europeana in 2013

– De ce este nevoie de management de proiect in afaceri

Inscrierile se pot face pana la data de 17 aprilie pe site-ul conferintei www.afaceri.ro si la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava, str. Universitatii nr 15-17, persoana de contact este Carmen Fediuc, Manager de Proiect tel. 0230/521506 / 0747.496.010, e-mail [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.