VentureConnect anunta cea de-a sasea intalnire pe 27 noiembrie

0

VentureConnect, program dedicat antreprenorilor din zona IT, tehnologie si online, anunta cea de-a sasea editie ce va avea loc pe 27 noiembrie 2012, la HUB Bucuresti.

Una dintre cele mai notabile initiative din mediul antreprenorial romanesc, VentureConnect a ajuns la cea de-a sasea editie si se va desfasura pentru prima data intr-o locatie foarte apropiata comunitatii antreprenoriale, HUB Bucuresti.

Antreprenorii care doresc sa isi prezinte afacerea in fata unora dintre cei mai importanti investitori din Romania si Europa de Sud-Est isi pot depune proiectele pana vineri, 16 noiembrie.

VentureConnect este un proiect in care am avut multa incredere de la bun inceput, iar dupa doi ani de la lansare, prin eforturile depuse de colegii din Boardul Fundatiei, ne-am propus sa ne autodepasim cu fiecare intalnire. Pana in prezent, VentureConnect a facilitat doua investitii importante si a deschis totodata drumul catre comunitatea investitorilor a peste 70 de proiecte antreprenoriale„, mentioneaza Orlando Nicoara, General Manager Mediafax Group si membru in Boardul VentureConnect.

VentureConnect este prima initiativa din Romania care aduce laolalta antreprenori si  potentiali investitori din domeniul IT / tehnologie/ online si care a evoluat in ultimul an de la un eveniment de tip match-making la o intreaga platforma de sprijin pentru antreprenori si facilitare a identificarii de oportunitati de finantare. In 2012 au avut loc 4 sesiuni Venture  Mentoring si alte 8 sunt programate pana la finalul acestui an. Venture Mentoring este  este un program de intalniri lunare intre antreprenorii ce au nevoie de mentorat si membri sau invitati ai Boardului VentureConnect, ce folosesc experienta si  cunostintele dobandite pentru a-i indruma si sfatui.

Spre deosebire de alte editii VentureConnect, pentru evenimentul din toamna aceasta avem deja inscrieri, fapt care ne demonstreaza ca platforma pe care am construit-o este o investitie eficienta intr-o comunitate antreprenoriala tot mai puternica si mai activa, care pe zi ce trece devine mai inovatoare si mai competitiva„, spune Dragos Roua, antreprenor online si membru in Boardul VentureConnect.

Alaturi de VentureConnect si sesiunile Venture Mentoring, in luna septembrie 2012 se va lansa si comunitatea Angel Connect, prima de acest fel din Europa de Sud Est, mizand totodata si pe cresterea si educarea comunitatii de business-angels.

In cadrul intalnirilor VentureConnect de pana in prezent, 60 de companii si-au prezentat planul de afaceri in fata a peste 200 de posibili investitori.

In mai 2012, VentureConnect a atras 37 de companii cu o dezvoltare rapida din Romania, Bulgaria si Silicon Valley, alaturi de peste 40 de potentiali investitori interesati de zona de tehnologie, IT si online. in aceasta toamna, proiectand un interes la fel de mare pentru VentureConnect si bazandu-ne pe un puternic feedback pozitiv primit dupa ultima intalnire, am gandit un concept de eveniment in jurul antreprenorilor, astfel incat cei care sustin prezentarile sa isi gaseasca originalitatea si spiritul dezinvolt in fata unei audiente, de regula, extrem de pretentioase” adauga Alexandra Dumitru, Director de Program VentureConnect.

Pentru mai multe informatii despre VentureConnect si modalitatea de participare vizitati www.ventureconnect.ro.

Contact pentru presa:
Alexandra Dumitru
Director de Program VentureConnect
Email: [email protected]
Mobil: +40 729 00 39 56

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.