Urmatoarea editie VentureConnect va avea loc pe 5 noiembrie, la Grand Cinema Digiplex

0

venture connectUrmatoarea sesiune VentureConnect este programata pentru 5 noiembrie 2013 si este gazduita de una dintre cele mai antrenante locatii din Bucuresti: Grand Cinema Digiplex, din cadrul Baneasa Shopping City. Dupa modelul editiei din aceasta primavara, evenimentul VentureConnect va include doua sesiuni de pitch: prima parte este gandita pentru companiile early-stage in cautarea unei investitii seed, in cea de-a doua parte urmand prezentarile companiilor mai mature ce au nevoie de o infuzie de capital mai substantiala.

Pentru sesiunile VentureConnect, au aplicat peste 300 de companii din Romania, Bulgaria, Macedonia, Croatia, Ungaria si Statele Unite, cele mai bune fiind selectate pentru a isi prezenta afacerea in fata a peste 250 de reprezentanti ai mediului de afaceri si investitii din Europa Centrala si de Sud-Est. VentureConnect a facilitat doua investitii semnificative: in 2011 proiectul www.tjobs.ro, platforma de recrutare online ce a atras finantare din partea lui Andreas Cser (business-angel Fraser Finance), Alexis Bonte si Fundatia Post-Privatizare, iar BITTNET Systems (http://www.bittnetsystems.ro/), lider de piata in sectorul de Network Training din Romania, a anuntat primirea unei investitii din partea lui Razvan Capatina, business-angel roman.

VentureConnect este o intalnire ce nu trebuie ratata de toti cei care cauta proiecte de technologie sustenabile din Romania si Europa de Sud-Est, companii pe care sa le mentoreze si in care sa investesca. La ultima editie din mai 2013, am fost incantat de calitatea mai multor start-up-uri: unul dintre proiectele participante facand parte din programul LAUNCHub, iar altele doua fiind deja pe lista scurta pentru urmatoarele runde de finantare. Sper sa vedem din ce in ce mai multe proiecte pentru sesiunea din acesta toamna a VentureConnect, intalnirea incadrundu-se perfect cu urmatoarea noastra runda de selectie„, mentioneaza Rumen Iliev, Parnet in cadrului fondului de investitii LAUNCHub din Bulgaria.

Antreprenorii care doresc sa isi prezinte afacerea in fata unora dintre cele mai importante fonduri de investitii, acceleratoare, incubatoare din Romania si Europa de Sud-Est isi pot depune proiectele pana pe 18 octombrie completand formularul afisat pe website-ul evenimentului: www.ventureconnect.ro. Urmand modelul intalnirilor de pana acum, VentureConnect va include si doua sesiuni complexe de mentorat gandite pentru imbunatatirea structurii prezentarii, precum si a abilitatilor de prezentare in public si elaborarii unui discurs.

Intotdeauna imi face placere sa particip la intalnirile VentureConnect, venind cu placere de la prima intalnire din 2010 si pana in prezent, mereu gasind cel putin una sau doua companii care imi atrag atentia si despre care imi doresc sa aflu mai multe„, mentioneaza Alexis Bonte, Business-Angel si CEO eRepublik Labs.

Inceptand cu anul acesta, Fundatia Venture Connect anunta debutul unei colaborari strategice alaturi de Ziarul Financiar pentru evenimentele de pitch-ing Venture Connect. Cotidianul de afaceri Ziarul Financiar va sustine organizarea si promovarea urmatoarelor sesiuni din 2013, preluand astfel o parte din prerogative de la fondatorul initiativei, Fundatia Venture Connect.

Pentru mai multe detalii referitoare la modul de participare in cadrul VentureConnect, vizitati www.ventureconnect.ro.

Contact pentru presa:
Alexandra Dumitru – 0729.003.956
[email protected]

Despre VentureConnect:

Programul VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (Senior Associate la Biris Goran) si Daniel Visoiu (Partener la Biris Goran), impreuna cu un grup de antreprenori IT / online binecunoscuti precum Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Orlando Nicoara (General Manager Mediafax Group si antreprenor online), Péter Barta (Director Executiv Fundatia Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor online).

In luna februarie 2012, a fost lansata Fundatia Venture Connect, dand startul altor programe dedicate mediului antreprenorial: Venture Mentoring si comunitatea de business angels Angel Connect, Venture Connect fiind in continuare cel mai amplu eveniment al Fundatiei.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.