Un nou expert in echipa BabylonConsult: Valoare umana – Valoare adaugata

0
babylon_consultBabylonConsult – Traduceri & Interpretariat consolideaza echipa de traducatori si interpreti profesionisti prin contractarea unui expert international. Juan Salvador Vargas Gonzales, absolvent al prestigiosului Institut Superieur d’Interpretariat et de Traduction, din Paris, va asigura revizuirea traducerilor in limbile franceza, spaniola si engleza, garantand maximul profesionalism al serviciilor Babylon Consult – Traduceri si Interpretare.

Echipa de traducatori si interpreti profestionisti BabylonConsult – Traduceri & Interpretariat s-a imbogatit cu un nou expert international.

Juan Salvador Vargas Gonzalez, s-a nascut la Paris intr-o familie spaniola, ceea ce ii da avantajul de start al doua limbi materne. Ulterior, a adaugat limba engleza, specializandu-se in domeniile de prim interes, economie si drept, la Insitute of Applied Languages for Economics and Law, din cadrul Universitatii Paris X Nanterre. Cunoasterea celor trei limbi la un nivel superior, il recomanda ca excelent interpret, iar in 1994, Juan Vargas a absolvit Institut Superieur d’Interpretariat et de Traduction. Fondat in 1957, la Paris, ISIT este unul din putinele institute din lume care pregateste specialisti in limbi straine si comunicare interculturala.

In cadrul echipei, Juan Vargas completeaza metodologia la nivel european care caracterizeaza serviicile BabylonConsult – Traduceri & Interpretariat, cu expertiza unui traducator si intepret international. Revizuirea materialelor in limba engleza, spaniola si franceza asigura livrarea unor traduceri la cel mai inalt nivel de profesionalism, caracterizate prin fluenta unui vorbitor nativ.

Echipa de interpreti interni se bucura acum de cea mai calificata consultanta, nu numai in ceea ce priveste diversele tehnici de intepretare, dar si in standardele impuse de cele mai prestigioase organizatii internationale cu istorie in utilizarea serviciilor de interpretare (CE, ONU, s.a.)

In contextul economic al anului 2009, BabylonConsult – Traduceri & Interpretariat a inteles ca singura valoare care garanteaza calitatea serviciilor si, implicit, succesul oricarei activitati, este valoarea umana, cea mai sigura investitie a oricarui intreprinzator. De aceea, BabylonConsult – Traduceri & Interpretariat se poate mandri cu cea mai dinamica si experimentata echipa de profesionisti, atat pentru traduceri scrise, cat si pentru interpretare.

Si pentru eventualitatea in care il veti regasi pe Juan Vargas supervizand echipa de interpreti la unul din evenimentele la care participati, va vom dezvalui ca, in timpul liber, este un critic de muzica pasionat, la curent cu ultimele noutati, autor al unei carti despre Manu Chao.

Contact:
Watt Sanda
SC Babylon Consult SRL
Telefon: 021.232.85.16
E-mail: [email protected]
Web-site: www.babylonconsult.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.