Un nou eveniment, marca Expo Media: Telesales Conference & Expo

0
expo_mediaDupa succesul conferintei si expozitiei de CRM care a avut loc pe 27 mai a.c., urmatorul eveniment organizat de Expo Media este Telesales Conference & Expo. Acesta se va desfasura la Institutul National de Statistica pe 24 septembrie si va reuni specialisti din domeniu, furnizori de servicii inbound, outbound si alte servicii conexe.

Expo Media ofera acces gratuit tuturor participantilor a caror functie contine acronimul Telesales, pentru ceilalti participanti taxa de inscriere fiind de 40 de euro.

Conform feedback-ului primit de la participantii la CRM Conference & Expo, 57,8% dintre acestia s-au declarat multumiti de continutul general al evenimentului, iar 22,3% s-au declarat foarte multumiti. Continutul prezentarilor sustinute a fost evaluat de catre participanti cu o medie de 3,91 puncte din 5 posibile, iar modul de prezentare al speakerilor a fost evaluat cu 3,95 de puncte din 5 posibile.

Expo Media este agentie full services ce ofera o gama variata de servicii in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta customer operations si organizare evenimente de business. 

Contact:
Alexandra Chiorean,
PR Specialist
Tel: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Mobile: +40 731 141 414
E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Web-site: http://www.expomedia.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.