Un nou eveniment in seria Solutii de Criza

0
e-investFundatia Post Privatizare si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara va invita la conferinta „Solutii de Criza – Utilizarea instrumentelor online în dezvoltarea afacerilor”.

Evenimentul va avea loc in data de 15 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Sala Europa si Sala Dunarea) – str. Eroii de la Tisa, nr. 22.

Vino sa participi la o zi de conferinte si workshopuri alaturi de personalitati importante ale segmentului business din Romania!

Printre acestia: Peter Barta – director executiv FundaÅ£ia Post Privatizare, Georgica Cornu, Presedinte Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, Sorin Olaru, program manager Microsoft Euga, Marian Mocan, Expert Consulting, membru al AsociaÅ£iei ConsultanÅ£ilor în Management din România (Amcor), Dragos Dehelean, Managing Partner al Selenis – agentie de consultanta in comunicare, Mădălin Matica, marketer, fondator E-Invest Marketing, Radu Ceucă, multimedia designer X3 Studios, Magdalena Stoian – director executiv al Donors’ Forum.

Evenimentul este proiectat sa sprijine participantii in adaptarea strategiilor de management si marketing ale companiilor la actualul context economic; intelegerea potentialului pe care mediul online il ofera si crearea de module de online-business; dezvoltarea si implementarea unui plan strategic adaptat managementului de criza; integrarea si folosirea segmentelor de tip CSR in modelul de business pe care-l deruleaza.

Inscrierea este gratuita si se poate face direct pe siteul oficial al evenimentului, la adresa http://timisoara.solutiicriza.ro.

Evenimentul face parte din seria „Solutii de Criza” derulata de FPP si E-Invest Marketing, cu sprijinul portalului pentru IMM-uri esimplu.ro, Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si Bancii Transilvania.

Contact:
Customer Support
E-INVEST MARKETING
E-mail: [email protected]
Web-site: www.einvest.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.