Ultimele zile pentru inscrieri la Conferinta Afaceri.ro Piatra Neamt

0

hotel.central.plaza.neamtAu mai ramas doar doua zile de inscrieri laConferinta Afaceri.ro Piatra Neamt. Evenimentul, care se va desfasura la Central Plaza Hotel, este organizat de Arhipelago Interactive, in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt si Camera de Comert si Industrie Neamt.

„Pana in prezent si-au confirmat participarea peste 150 de antreprenori. Conferinta Afaceri.ro este orientata spre oportunitatile de crestere sustenabila a judetului Neamt si prezinta instrumente de dezvoltare a afacerilor, surse de finantare, exemple de bune practici, clustere si responsabilitate sociala” a declarat Ana Ciobanu, reprezentantul Camerei de Comert si Industrie Neamt.

Speakerii conferintei, specialisti in antreprenoriat si oameni de afaceri cu experienta, vor vorbi despre cum au reusit sa initieze proiecte de succes cu produse si servicii «fabricat in Romania» si «fabricat in Neamt».

Puteti consulta aici lista cu speakerii si agenda evenimentului.

Pentru a participa la Conferinta Afaceri.ro va puteti inscrie aici sau sa confirmati pe mail prezenta, la adresa [email protected] sau telefonic 0233/216.663, 0724/209.141. Persoane de contact: Ana Ciobanu si Antonela Zaharia.

Accesul la conferinta este gratuit, in limita locurilor disponibile.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.