Ultimele zile de discount la Seminarul National „Angajarea legala: conditii, oportunitati si amenintari”

0

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), confederatie patronala reprezentativa la nivel national, organizeaza pe data de 21 septembrie 2012, intre orele 10:00-17:00, la sediul CNIPMMR Seminarul National cu tema: „Angajarea legala: conditii, oportunitati si amenintari„.

Seminarul National este 90% aplicativ si asigura:

1. Informarea completa a participantilor cu privire la:

  • aplicarea corecta a dispozitiilor Codului Muncii, cu modificarile si completarile ulterioare;
  • cadrul legal si formele de angajare a salariatilor, ucenicilor si zilierilor;
  • cadrul legal privind incheierea conventiilor civile;
  • cadrul legal si bunele practici la nivel national si european.

2. Rezolvarea de spete, prezentarea de cazuri aplicative si bune practici in domeniul angajarii salariatilor, ucenicilor, zilierilor si incheierii conventiilor civile.

3. Dobandirea de abilitati practice, modele si formulare cadru pentru actiunile necesare a fi initiate in scopul angajarii legale.

4. Rezolvarea unei probleme punctuale a fiecarui participant la seminar in domeniul relatiilor de munca.

Lectori: Prof. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu (Academia de Studii Economice) si Ana Bontea (Membru in Comitetul Economic si Social European).

Invitati: Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Inspectia Muncii.

Taxa de participare este de 600 lei/participant, fara TVA de 24% (744 lei, cu TVA inclus), care trebuie achitata pana cel tarziu la data de 20.09.2012 si cuprinde: suport de curs, caiet de seminar cu modele si formulare cadru, pe CD, diploma de participare, tratatie welcome coffee, 2 pauze si Dejun bufet suedez si Bonus practic: rezolvarea unei probleme punctuale a participantului.

Bonus facultativ: participantii vor avea posibilitatea sa participe la un training de impact, in regim gratuit, vizand cresterea performantelor in domeniul afacerilor si vanzarilor asigurat de Dynamic Human Resources.

Reducere de 15% din taxa de participare pentru inscrierea la adresa de e-mail: [email protected], la nr. de fax: 0213126608 sau pe formularul on-line de pe portalul www.immromania.ro (http://www.immromania.ro/evenimente_detalii.php?id_eveniment=510&tab_meniu=1&evenimente=1) si incasarea taxei de participare pana la data de 14.09.2012.

Partenerul sustinator al Seminarului National este Sodexo Pass Romania.

Partenerii media ai Seminarului National sunt:

  • www.immromania.ro – Portal de solutii si servicii pentru IMM-uri;
  • BestJobs
  • Business-Edu
  • Finantare.ro
  • Listafirme.ro.

Partenerul Seminarului este Dynamic Human Resources.

Pentru relatii suplimentare, persoana de contact este Oana Dasca, Sef Departament PR CNIPMMR, telefon: +4-021.312.68.93; fax +4-021.312.66.08; mob. +4-0745.343.224, e-mail: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.