Ultima zi de inscrieri la Conferinta Afaceri.ro Bacau

0

conferinta.afaceri.ro.bacauPe 30 octombrie, la Centrul de Afaceri si Expozitii din Bacau se va desfasura prima editie din aceasta toamna a Conferintei Afaceri.ro. Dezbaterile se vor concentra pe probleme specifice mediului antreprenorial, precum pozitinarea pe piata, exemple de bune practici, perspective si instrumente de crestere economica.

Evenimentul este organizat de Arhipelago Interactive, APEC si Primaria Municipiului Bacau, in parteneriat cu Acces Project InvestmentsVolksbankSimba Invest siCentrul de Afaceri si Expozitii Bacau CAEx Bacau.

„Ne-am implicat activ in organizarea conferintei Afaceri.ro la Bacau pentru a discuta oportunitatile de dezvoltare ale zonei noastre, pentru a informa companiile bacauane despre fonduri si instrumente ce pot fi utilizate pentru dezvoltarea afacerilor, pentru a impartasi reusitele pe care le avem si a promova bunele practici in cadrul unui dialog public-privat constructiv”, ne-a declarat domnul Romeo Stavarache, Primarul Municipiului Bacau.

Conferinta se va desfasura in intervalul orar 9.30-17.00 si va reuni oameni de afaceri din intreaga zona, consultanti, precum si membri ai administratiei publice locale si centrale.

Participarea la eveniment este gratuita, pe baza de invitatie sau inscriere pe site-ul evenimentului.

Va prezentam in continuare agenda Conferintei Afaceri.ro Bacau:

9:30 – 10:00 Check-in & networking

I. PREZENTARI

10:00-10.05 Deschiderea conferintei: prezentare agenda si invitati

10:05-10.20 Romeo Stavarache – Cuvant de deschidere. Dezvoltarea economica a zonei Bacau: premize si oportunitati

10:20-10.35 Anca-Laura Ionescu – Problemele cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania si actiunile intreprinse de catre Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism in ceea ce priveste IMM-urile.

10.35-10:50 Gabriela Macoveiu – Oportunitatile deschise de politica UE. Rolul Biroului Biroul ADR Nord-Est de la Bruxelles in stimularea parteneriatelor dintre companiile romanesti si cele europene

10:50-11:05 Lajos Vajda – Rolul clusterelor in dezvoltarea economico-sociala. Promovarea clusterelor. Internationalizare.

II. DEZBATERE

11:05-12:00 Dezbatere: Conditii de piata care faciliteaza dezvoltarea afacerilor, revigorarea industriei si investitiile in companii inovatoare. Invitati la prezidiu: Anca-Laura Ionescu, Gabriela Macoveiu, Romeo Stavarache, Lajos Vajda, Mircea Munteanu, Dana Ghinet, Tatiana Soldeanu, Carmen Gavrilescu, Corneliu Pricope, Marcela – Cornelia Danu, Alexandru Lazescu, Radu Lucian Ciuperceanu, Adrian Nicolae Stefan.

12:00-12:30 Lunch & Networking

III. DESPRE POZITIONARE SI BUNE PRACTICI

12.30-12:45 Alexandru Lazescu – Marketing 3.0.

12:45-13:00 Corneliu Pricope – Incubarea afacerii si transformarea ideilor in succes: de la start – up la IMM

13:00-13:15 Carmen Gavrilescu Adaptare la piata si extindere pe piata externa: Agricola, o poveste fara sfarsit

13:15-13:30 Tatiana Soldeanu – Despre pozitionare si brand: Pambac, o poveste romaneasca

13:30-13:45 Marcela-Cornelia Danu – Rolului mediului universitar bacauan in formarea viitorilor specialisti

13:45-14:00 Sesiune de intrebari si raspunsuri

14:00-14:15 Coffee break

IV. NETWORKING

14:15-14:45 Andreia Andrei – Networking Business Game

14:45-15:00 Coffee break

V. WORKSHOPS: INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

Finantare & Creditare: Sala B Clustere & Tehnologie: Sala C
15:00-15:30 Dana Ghinet – Atragere de investitii. Implementarea cu succes a proiectelor cu finantare europeana. Lajos Vajda – Clustere in sprijinul antreprenorilor
15:30-16:00 Radu Lucian Ciuperceanu si Adrian Nicolae Stefan: Utilizarea produselor de creditare. Solutii noi de finantare: Creditul Partener de la Volksbank Mircea Munteanu – Cloud computing si democratizarea accesului la software, ca suport al dezvoltarii afacerilor

16-17:00 Festivitate de inchidere a evenimentului.

Organizatorii multumesc tuturor sustinatorilor care s-au implicat in acest proiect: Agricola International, Autonom, Luca Way, Hotel Decebal, Colegiul Grigore Antipa Bacau, Hedonistique, AMW Strategies, Senal-Com, Finantare.ro, Elastoffice, Transilvania Cloud, PlanDeAfacere.ro, Managementul-proiectelor.ro, EconomiaOnline.ro, Asigurari.ro, Meteo.ro si The Money Channel.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.