Ultima zi de inscriere la Business Target Club!

0
jciA mai ramas o zi pentru inscrierea la cea de-a opta editie a Business Target Club cu tema „Romania dupa alegeri. Tendinte”.

Un proiect initiat de Junior Chamber International Bucuresti (JCI) si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM), Business Target Club va reuni pe 9 decembrie, la Hotel Residence Cerisiers, incepand cu ora 19:00, specialisti in diverse domenii care vor aduce in prim plan resurse si strategii pentru realizarea unei planificari eficiente in anul 2010.

„Conferinta Romania dupa alegeri. Tendinte.” isi propune sa contureze care va fi starea economica a Romaniei dupa alegerile prezidentiale si sa ofere cele mai viabile solutii pentru a evita intrarea Romaniei in colaps economic si politic.

La discutia de tip panel vor participa ca vorbitori: Gabriel Biris, partener fondator al casei de avocatura Biris-Goran, unul dintre expertii romani de referinta in domeniul fiscalitatii, Dan Ioan Popp, antreprenor, fondatorul, actionarul principal si presedintele companiei imobiliare Impact Developer & Contractor si Cosmin Alexandru, director asociat al Brandivia, companie de consultanta in branding si strategie, membru fondator al Asociatiei Erudio.

Discutia va fi moderata de Andreea Rosca, director al publicatiilor de business din trustul Realitatea-Catavencu.

Mai multe informatii despre programul conferintei, modalitatea de inscriere si vorbitorii invitati sunt disponibile la adresa: www.btc.jci.ro.

Despre Business Target Club

Infiintat in anul 2007, Business Target Club (BTC) este un club de afaceri de elita, cu antreprenori si manageri de top, selectati doar pe baza de recomandare din partea membrilor existenti.

Evenimentele BTC se adreseaza oamenilor de afaceri care vor sa afle direct de la sursa ultimele tendinte in domeniul lor de activitate. In plus, clubul ofera un cadru adecvat pentru networking de calitate cu persoane care impartasesc aceleasi valori.

Date de contact:
Persoana de contact: Marius VETRICI, Coordonator eveniment
Telefon: 0723.314.924
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.