Turismul de aventura, tema conferintei Afaceri.ro Constanta

0

Afaceri_Constanta_bannerA 5-a conferinta de anul acesta din seria Afaceri.ro se va desfasura in Constanta, bd. Alexandru Lapusneanu 185A la sediul CCINA – Camera de Comert, Industrie, Agricultura si Navigatie, sala de conferinte Euro Dobrogea, pe 19 iulie 2013 cu incepere la ora 13:00.

Conferinta Afaceri.ro Constanta are ca tema „Turismul de aventura – viitorul turismului mondial: Valorificarea potentialului turistic al Romaniei prin dezvoltarea  industriei de turism de aventura. Oportunitati pentru comunitatile locale” si vizeaza oportunitatile de dezvoltare ale acestei industrii intr-o tara ca Romania, aflata in top 10 tari interesante din punctul de vedere al turismului de aventura.

Invitatii conferintei vor veni sa furnizeze informatii practice si sa explice de ce turismul de aventura este viitorul turismului mondial.

Vor evidentia oportunitatea dezvoltarii acestei industrii in Romania si  contributiile pe care le poate aduce la dezvoltarea viabila a comunitatilor locale.

Nu in ultimul rand, conferinta va oferi prilejul punerii bazelor unui cluster specializat ca instrument de sustinere a activitatii membrilor si de stimulare a antreprenoriatului in domeniu.

Invitati

 • Razvan Filipescu – Presedinte Autoritatea Nationala pentru Turism;
 • Corina Martin – Presedinte Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului si Asociatia Litoral-Delta Dunarii;
 • Cornel Gaina – Vicepresedinte Asociatia Patronatului in Turismul din Delta Dunarii;
 • Ion Danut Juganaru – Director General, CCINA Constanta;
 • Daniel Cosnita – Presedinte, Asociatia Clusterelor din Romania;
 • Rodica Lupu – Managing Partner Loop Operations;
 • Bogdan Ghinet – Managing Partener, Acces Project Investments;
 • Cristian Culea – Presedinte Junior Chamber International Constanta 2012;
 • Ionut Tata – Fondator Iceberg;
 • Marian Hanganu – Fondator Salesman Pride;
 • Marius Alexa – CEO Arhipelago Interactive;
 • Tudor Maxim – Fondator Elevate si Strategy Director Young Tours;
 • Catalin Campeanu – Fondator BarciinBagaje.ro si Green Adventure.

Program si inscrieri

Evenimentul va incepe la ora 13:00 si se va incheia cu Cocktailul de la ora 20:00, in compania vinurilor selectionate si servite de Maestrul Somelier al Cramelor Halewood – Furnizorul Oficial al Casei Regale.

Evenimentul va cuprinde: prezentari in cadrul conferintei, sesiune de dezbateri, workshop-uri, brainstorming,i tombola cu premii specifice turismului de aventura si joc de networking in scopul de a stimula interactiunile intre participanti, schimbul si generarea de idei.

Programul evenimentului, lista completa de speakeri si informatiile suplimentare sunt disponibile pe site-ul Afaceri.ro in pagina conferintei de la Constanta.

Inscrierile se pot face pe acelasi site, in  limita locurilor disponibile.

Participanti

Sunt asteptati constantenii, intreprinzatorii si profesionistii din industria ospitalitatii din intreaga tara, precum si toti cei care stiu sa fructifice oportunitati si sa le transforme in rezultate, pentru a afla cum pot obtine beneficii din turismul de aventura in Romania, fie ca au sau nu o afacere in domeniu.

Organizatori

Evenimentul este organizat de: APEC – Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii, JCI Constanta – Junior Chamber International (JCI), Arhipelago Interactive si gazdele conferintei – CCINA – Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si Centrul pentru Afaceri si Inovare Euro Dobrogea impreuna cu partenerii Acces Project Investments, Voksbank, Junkers Design, Cramele Halewood si cu sprijinul Iceberg Consulting, Autonom, Trust Communications, PlayXP.net, Ego Centrum, LOOP Operations, Salesman Pride, barciinbagaje.ro, Green Adventure, NRG Park – airsoft & paintball, Pure Jatomi Fitness, Hotel Jolie, Off-road in Dobrogea, ForteOffroad.com, Casino Life & Business Magazine, Finantare.ro,  Managementul-proiectelor.ro, EconomiaOnline.ro, Asigurari.ro, Meteo.ro, Chamber.ro, actionamresponsabil.ro, Crucial Systems, Active Training, Restaurant On Plonge, Forte Life, Patiseria Dulce, Junior Group, City Events & Balloons, Akcees, Fundatia Post Privatizare, Hotel Laguna Vama Veche, Farmacia Miraculum, Demmers Teehaus, La Controra Hostels (Napoli, Italia), Neptun TV, Rock FM, Telegraf, Groove Hour, evenimente-constanta.ro, constantablog.net, iTour.

Persoane de contact

Ramona Leonida, responsabil PR JCI Constanta: [email protected] / 0766.40.01.81
Cristian Culea, manager eveniment Afaceri.ro Constanta: [email protected] / 0722.25.33.04
Andreia Andrei, managing director Afaceri.ro: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.