Trainingul Clubului Intreprinzatorului Roman

0

25 octombrie 2007

Clubul Intreprinzatorului Roman organizeaza la Iasi, 31 octombrie 2007, trainingul "Durerile" cresterii afacerii – posibile "leacuri".

Descriere training:

Orice afacere are faze de dezvoltare diferite, care cauzeaza probleme diferite. Uneori cresterea afacerii poate fi prea brusca si ne confrunta cu situatia de a lua decizii speciale si chiar de a regandi organizarea intregii afaceri.

  • "doctorii": Administratori, Directori Executivi, Directori Generali, Directori Financiari, Sefi de Divizii/ Departamente,   Project Manageri, HR Manageri.
  • "scopul doctorului": Pastrarea unui echilibru intre o crestere sanatoasa si prinderea pe cat posibil a cat mai multor trenuri cu oportunitati, de care nu ducem lipsa intr-o economie emergenta.
  • "leacuri": Nu le detinem, insa bazandu-ne pe experienta fiecaruia dintre noi am putea identifica semne ale unei situatii de criza a cresterii si gandi moduri de abordare/ rezolvare a lor. Inclusiv in contexul in care pacientii pot fi atinsi si de posibili virusi datorita unei expuneri in curand neprotejate la competitia europeana.

Inscrierea la traininguri se realizeaza prin intermediul site-ului www.btclub.ro. Tot aici veti gasi detalii despre aceste evenimente, precum si opiniile participantilor la editiile anterioare.

Clubul Intreprinzatorului Roman, fondat de Banca Transilvania, a implinit in octombrie 2007 un an de existenta, perioada in care, prin initiativele si evenimentele organizate, si-a confirmat misiunea de a sprijini antreprenorii din Romania. In prezent, Clubul numara peste 8000 de membri in toata tara, si a organizat pentru acestia 213 traininguri in peste 60 de orase din tara. La aceste seminarii au participat peste 7000 de antreprenori, beneficiind astfel de informatii noi pe diverse teme utile in derularea activitatilor firmei, in stabilirea de strategii, in managementul firmei, precum si in dezvoltarea afacerii.
 
Sursa: IasiNet, 22 octombrie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.