Training Managementul afacerilor prin proiecte in Brasov, 9-12 iunie

0

17 aprilie 2008

Zilnic auzim cuvantul "proiect" sau sintagma "management de proiect". Este un semn ca afacerile si in Romania tind tot mai mult sa fie organizate si derulate pe baza de proiecte. Mai mult, fondurile structurale se aloca Romaniei tot in baza de proiecte.

Obtinerea finantarii pentru un proiect este un prim pas necesar dar tot acest efort poate fi inutil daca nu exista competente necesare pentru managementul efectiv al proiectului. Trainingul Managementul afacerilor prin proiecte organizat de TenStep va ofera toate cunostintele necesare pentru a derula aceste proiecte si va ajuta sa va dezvoltati abilitatile de manager de proiect.

In perioada 9-12 Iunie 2008, la BRASOV, va avea loc urmatorul training Managementul Afacerilor prin Proiecte. Programul se adreseaza persoanelor cu un simt pratic dezvoltat si cu un real interes de a aplica tehnicile si cele mai bune practici de management de proiect in derularea zilnica a afacerilor si proiectelor lor. 

Inregistrarile se pot realiza pana la data de 23 mai 2008, in limita locurilor disponibile, prin e-mail la [email protected] sau telefonic, la 021-230.12.04.

Pretul de lista al programul este de 600 EURO + TVA, dar inregistrarile complete realizate pana la data 30 aprilie 2008 beneficiaza de oferte promotionale. Astfel, puteti obtine fie o reducere de 15% din pretul de lista, fie 1 loc GRATUIT la 5 inregistrari realizate la pretul de lista, cu conditia ca semnarea contractului de training si efectuarea platii aferente sa se realizeze pana la 30 aprilie 2008. Pentru mai multe detalii legate de ofertele promotionale, va rugam sa ne contactati la [email protected] sau telefonic la 021-320.12.04. Trainingul se va desfasura zilnic in perioada 9-12 iunie la Hotel Kolping din Brasov, intre orele 9:00 – 17:00.

Trainingul Managementul afacerilor prin proiecte este dezvoltat in baza metodelor TenStep pentru Managementul Proiectelor, utilizate momentan de importante organizatii si companii din SUA si Europa.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte peste 30 de tari din intreaga lume. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Programul TenStep – Managementul afacerilor prin proiecte va conduce participantii prin toti pasii procesului de management de proiect, de la initiere, planificare, executie, monitorizare si control, pana la incheiere. In cadrul trainingului vor fi explicate conceptele si practicile de definire a proiectului, de elaborare si management al planului de proiect, de management al problemelor, continutului, comunicarii, echipei, riscurilor, calitatii si metricilor proiectului. Pentru detalii suplimentare legate de acest program de training va rugam sa consultati brosura de training.

La finalul trainingului, participantii vor primi Certificatul de Participare TenStep, atestand participarea la 28 de ore de instruire in Management de Proiect. Acest certificat este recunoscut pe plan international de catre Project Management Institute (PMI), cea mai importanta asociatie profesionala in domeniu la nivel global.

Intreg portofoliul de programe de instruire livrate de catre TenStep este recunoscut de catre Project Management Institute (PMI), TenStep fiind primul furnizor de training din Romania abilitat, inca din 2004, drept Registered Education Provider (R.E.P.). Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

Pentru mai multe detalii legate de competentele si serviciile TenStep va invitam sa vizitati www.TenStep.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro, 17 aprilie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.