Training „Dialoguri despre Brand”

0

13 iunie 2008

Grapefruit si WTC Bucuresti vin in sprijinul directorilor generali, brand managerilor, directorilor de marketing, PR, vanzari, resurse umane din marile companii, propunand un training interactiv in data de 27 IUNIE 2008, care se adreseaza unor nevoi fundamentale din toate etapele constructiei si managementului modern al brandului, de la identificare pana la crearea de semnificatie.

Trainingul "Dialoguri despre brand" este un proces in trei etape de generare si amplificare a reactiilor puternice la mesajele brandurilor. El urmeaza progresiv etapele procesului de branding, de la crearea strategica a elementelor de brand, alinierea angajatilor la valorile si potentialul acestuia, pana la mijloacele de masurare si management online. Participantii la training vor beneficia de instrumente concrete de masurare, evaluare si dezvoltare a brandurilor lor.

Cele trei module vor fi conduse de Dl. Stefan Liute, Strategy Director Grapefruit si Dna. Bogdana Butnar, Vicepresedinte Account Planning Group Romania. Dl. Stefan Liute a realizat procesul de rebranding al uneia dintre cele mai importante companii farmaceutice din Romania (Antibiotice) si este acum implicat in proiecte similare pentru alte branduri corporatiste si de produs. Dna. Bogdana Butnar a supervizat mult discutatul rebranding al companiei Rompetrol Romania contribuind la transformarea acesteia intr-un jucator cheie in industria petroliera regionala.

Termen limita de inscriere marti 24 IUNIE 2008, in limita a 20 de locuri disponibile.

Locatia: Bucuresti, World Trade Center.
Data: 27 iunie 2008, ora 10:00 – 17:00.

Contact:
Nicoleta Manu
E-mail: [email protected] 

Sursa: Plandeafacere.ro, 13 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.