Training „Controlling. Profitabilitatea afacerilor”

0

11 iulie 2008

Training-ul "CONTROLLING. PROFITABILITATEA AFACERILOR" permite participantilor sa inteleaga rolul, obiectivele, conceptele si principiile activitatii de Controlling prin explicarea teoretica si practica a relatiilor dintre planificarea afacerilor, controlul acestora si imbunatatirea continua a proceselor si activitatilor.

Programul complet al training-ului "CONTROLLING. PROFITABILITATEA AFACERILOR" consta in 3 module ce abordeaza din ce in ce mai detaliat problematica controlling-ului:

1) Modulul I – Bazele Controlling-ului (19-20 Septembrie 2008, Hotel Ibis Parlament, Bucuresti). Acest prim modul permite participantilor sa inteleaga concret modul de interactiune al proceselor si activitatilor de Controlling cu celelalte departamente pentru a indeplini obiectivele organizatiei.

2) Modulul II – Instrumentele Controller-ului si Conexiunea Financiara (26-27 Septembrie 2008, Hotel Ibis Parlament, Bucuresti). Acest al doilea modul permite participantilor sa inteleaga esenta activitatii de control prin prezentarea instrumentelor de monitorizare a proceselor/activitatilor si prin comparare cu tintele initiale.

3) Modulul III – Planificarea si implementarea – MASTER BUDGET (WORKSHOP) (3-4 Octombrie, Hotel Ibis Parlament, Bucuresti). In acest modul se prezinta modul de preparare a Master Budget prin intermediul unui studiu de caz complex si prin prepararea in grup a unui alt caz dat de bugetare.

Training-ul are specificul Managementului JAPONEZ de tip KAIZEN (tehnici consacrate de imbunatatire continua a proceselor de afaceri si de reducerea sistematica a pierderilor din sistem).

Trainer:
Dl. Dr. MBA. Expert Contabil Alin POSTEUCA, trainer cu experienta de peste 9 de ani in training si consultanta in Managementul Lean/Kaizen si peste 11 ani de practica in firme multinationale si romanesti.

Costuri:
Taxa de participare pentru fiecare modul este de 310 EUR/ persoana (nu include TVA).
Costurile aditionale pentru cazare si masa nu sunt suportate de organizator. Se acorda reduceri de 5% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii la un modul si tot 5% pentru un participant la toate cele trei module.

Persoana de contact:
Emiliana Aprozeanu, Project Manager, Exegens Management Consultants,
Mobil: 0743 048 696
Tel./ Fax: 012 440 27 76
e-mail: [email protected]
[email protected]
http://www.exegens.com

Sursa: Plandeafacere.ro, 11 iulie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.