TotalSoft – nr. 1 in Romania in project management – la Conferinta Finantare.ro

0
total_softTotalSoft, partener Oracle in Romania pentru sistemul Primavera si principalul promotor al profesiei de project manager la nivel regional, va participa la Conferinta Finantare.ro.

TotalSoft este compania care a introdus in Romania conceptul de project management si isi leaga numele de toate investitiile majore realizate la nivel national dupa anul 1994. TotalSoft este autorizata international pentru prestarea serviciilor de consultanta, scolarizare, implementare si suport tehnic pentru toata gama de produse Primavera si detine in prezent o cota de piata de 90% in domeniul aplicatiilor de Project Management.

In cei peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca, TotalSoft si-a confirmat valoarea in proiecte complexe de project management obtinand performanta de a fi alesa 11 ani consecutiv in Primavera President Club. De altfel, doar 7 alte companii la nivel mondial au reusit performanta de a intra in cercul extrem de exclusivist al President Club.

Portofoliul TotalSoft numara peste 600 de clientii Primavera, peste 5000 de specialisti scolarizati si certificati international in project management, proiecte de consultantamajore (modernizarea a 5000 sonde Petrom, 3 revizii consecutive ale Rafinariei Petromidia), lucrari de constructii-montaj sau proiecte de infrastructura.

Speaker din partea TotalSoft in cadrul evenimentului va fi domnul Bogdanel Budeanu care va sustine o prezentare atat in cadrul Conferintei „Managementul proiectelor: instrumente si consultanta” cat si un workshop dedicat.

Contact:
Website: http://www.iasi2011.finantare.ro
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.