Top Class – Instruire si mentorat pentru intreprinzatorii din Regiunea Bucuresti-Ilfov

0
am_chamVino in Top Class!

Ca sa ajungi in clasa de top trebuie sa inveti cum, de aceea te invitam mai intai in sala de curs!

Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare (CEED Romania) si Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) anunta lansarea proiectului „Top Class – Instruire si mentorat pentru intreprinzatorii din Regiunea Bucuresti-Ilfov”, proiect cofinantat de Uniunea Europeana, si destinat celor care doresc sa isi lanseze propria afacere sau sa cunoasca mai mult despre conducerea si dezvoltarea unei activitati independente.

Cu acest prilej va invitam la conferinta de deschidere miercuri, 18 noiembrie 2009, intre orele 10:00 – 13:00 la Sala Al.I.Cuza, tronson II, et. 4 – Camera de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Oc. Goga, nr.2, Sector 3, Bucuresti.

In cadrul conferintei de lansare, organizatorii vor prezenta obiectivele, rezultatele asteptate ale proiectului, structura cursurilor si activitatilor incluse in proiect.

Sunt asteptati la conferinta, precum si la activitatile Top Class persoane din regiunea Bucuresti-Ilfov, intreprinzatori actuali si potentiali care doresc sa cunoasca mai mult despre oportunitatile si metodele eficiente de creare si conducere a propriilor afaceri, precum si manageri si angajati care urmaresc o mai buna intelegere a practicilor europene in conducerea afacerilor.

Pentru inscrieri, va rugam sa completati formularul de inregistrare anexat si sa-l transmiteti prin fax: 0213134292 sau scanat prin e-mail la [email protected].

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa contactati:

CEED
[email protected]
021 3134292
Persoana de contact:
Cristina Manescu, Manager de Proiect

AmCham
[email protected]
021 312 48 34
031 226 24 26
Persoana de contact: Andreea Roman

INVITATIE PROIECT
FORMULAR DE INREGISTRARE – Anexa 17 – Formular identificare grup tinta TOP Class

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!”

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.