Tinerii antreprenori din România și Republica Moldova află miercuri la Iași care sunt modalitățile de a-și extinde afacerile pe piața europeană

0

Miercuri, 27 februarie 2019, va a avea loc la Iași prima ediție a Forumului Tinerilor Antreprenori din România și Republica Moldova sub egida conferințelor AFACERI.RO.

„Ne dorim prin acest forum să rupem barierele artificiale, clișeele care există între tinerele idei antreprenoriale din România și Republica Moldova în privința extinderii afacerii sau colaborării peste Prut.” a menționat Alin PĂTRU, inițiatorul proiectului și CEO al Europe NOW, alianță europeană de agenții de turism printre fondatorii căreia se află Travis Tourism din Iași.

„Filosofia conferințelor Afaceri.ro este că publicul trebuie să asculte speakeri la care apoi să poată apela și la finalul zilei. Evenimentele noastre creează oportunități reale pentru antreprenori, mai puțin prezintă vedete pe scenă. Conferințele Afaceri.ro înseamnă colaborare, comunicare, conexiuni și colegialitate.”, a declarat Marius ALEXA, CEO Arhipelago.

Unul din punctele centrale ale forumului este promovarea Programului Erasmus pentru Tineri Antreprenori (Erasmus for Young Entrepreneurs), care are un punct de contact și la Iași. Tot în cadrul Forumului va fi avea loc și o miniexpoziție EYE MINIFAIR organizată de asociația Reginnova NE, partener în proiTectul Entrepreneurial Network of Growth Initiatives for New Entrepreneurs 2 (ENGI4NE-2), finanţat de către Comisia Europeană prin programul COSME EYE – Erasmus for Young Entrepreneurs.

Participarea este gratuită iar programul evenimentului poate fi consultat la adresa: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-iasi-2019/

Evenimentul este sprijinit de Travis Tourism – agenția de turism lider în Iași în managementul călătoriilor de afaceri.

Despre Forumul Tinerilor Antreprenori din România și Republica Moldova:

Evenimentul este un proiect inițiat de către compania Europe NOW din Chișinău și este organizat de către Parcul Științific și Tehnologic „Tehnopolis” – gazda forumului,. Un sprijin activ l-a oferit Camera de Comerț și Industrie din Republica Moldova – coorganizator al evenimentului, ca membru al consorțiului Enterprise Europe Network.

Europe NOW este o platformă europeană de reprezentare și consultanță în domeniul turismului și managementul călătoriilor de afaceri fondată în Chișinău. Europe NOW federează agenții de turism și companii de management al destinației lider de piață din peste 20 de țări, asigurând astfel servicii de calitate și pentru turiștii de afaceri și grupuri organizate în întreaga Europă. Membrii din România ai Europe NOW sunt agenția Travis Tourism din Iași, respectiv Safe Travel Agency din Republica Moldova.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.