TEDxBucharest pe 11 noiembrie: Viata de zi cu zi – extraordinara!

0
tedxbucharestVineri, 11.11.11, 1000 antreprenori, lideri, vizionari si activisti din business, societatea civila, cultura, divertisment, consultan?a sau profesii inca nedefinite, se intalnesc la conferinta TEDxBucharest 2011 in covingerea ca lumea se construieste cu inspiratie, curaj si munca.

Ce poti gasi la TEDxBucharest?
Idei cat sa-ti ajunga tot anul, modele, surse de inspiratie, oameni obisnuiti care fac lucruri extraordinare si care schimba status-quo-ul cu mult bun simt.

Cel de-al treilea eveniment TEDxBucharest isi aduna fanii la Grand Cinema DIGIPLEX, in Baneasa Shopping City. Douazeci si cinci de ganditori si lideri in domeniile lor, din peste 10 tari, vor discuta despre idei, cum ar fi: noi materiale de constructii, descoperiri stiintifice, ce e nou in univers, viitorul mediului de afaceri si noutati in fashion si design.

Inregistrare
Puteti sa va inregistrati on-line la www.tedxbucharest.ro/inscriere pana luni, 7 noiembrie, ora 23. Taxa de participare la TEDxBucharest 2011 este de 100 USD.

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.tedxbucharest.ro si www.facebook.com / TEDxBucharest.community.

Experienta TEDxBucharest va include:
• Deja celebrele prezentari TED de 18 minute plus muzica, comedie, demo-uri tehnice, discutii, video-uri interesante si alte surprize,
• Compania a 1000 de oameni curiosi si deschisi, care au experienta in diferite industrii si domenii,
• O seara captivanta, un cocktail si alte activitati,
• Exponate, arta, demo-uri tehnice, si alte experiente inedite,
• Conversatii interesante, intre participanti si invitati,
• Spatii de simulcast in care se poate viziona conferinta intr-un cadru informal,
• Cadoul TEDxBucharest.

Lumea se schimba rapid, si noi toti – antreprenori, ganditori si vizionari – vom fi cei care vor aduce aceasta schimbare. Anul acesta la TEDxBucharest, vrem sa aducem liderii de maine si oamenii care pot schimba lucrurile in bine si sa incepem o discutie despre „Viata de zi cu zi”, cu scopul de a intelege si de a vedea diverse perspective, de a creea tendinte si mai apoi de a face ceva – atat de simplu, pas cu pas.” a declarat Victor Georgescu, organizator al TEDxBucharest 2011.

Lista vorbitorilor la TEDxBucharest 2011. Pentru biografiile lor detaliate va rugam intrati pe www.tedxbucharest.ro/category/speakers.

Parteneri

TEDxBucharest este dezvoltat impreuna cu urmatoarele companii si organizatii: Fundatia Post-Privatizare, Adobe, RBS, Grand Cinema Digiplex, Acer, BRD si Discovery Channel. Eveniment sustinut de: TVR Info si Radio Guerrilla.

Organizator: INCUB www.incub.ro.

Despre TEDxBucharest
In spiritul „idei care merita impartasite„, TED a creat TEDx. TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care sa impartaseasca o experienta tip TED. Evenimentul nostru se numeste TEDxBucharest, unde x = eveniment TED organizat independent. TEDxBucharest este un eveniment non-profit organizat voluntar de o echipa de tineri profesionisti.

Despre TED
TED este o organizatie non profit devotata ideilor care merita impartasite. A Inceput acum 25 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta In California si a ajuns astazi o conferinta globala care anual invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numara si Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende, Gordon Brown.

Despre Grand Cinema Digiplex
Situat in Zona Comerciala Baneasa, Grand Cinema Digiplex este un cinematograf premium, echipat cu tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si lumini, care le ofera cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de optiuni. Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara, acoperind o suprafata  totala de 14.000 mp si oferind peste 2600 de locuri de vizionare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete largi de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinatia perfecta pentru vizionarea filmelor in cele mai bune conditii. Accesul se face direct pe la etajul intai al centrului comercial Baneasa Shopping City.

Pentru mai multe informatii privind programul filmelor si al tuturor activitatilor din cinematograf, va rugam sa vizitati www.grandcinemadigiplex.ro.

Contact de presa:
Victor Georgescu
Organizator
0724 955 423
[email protected]
www.tedxbucharest.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.