TEDxBucharest 2012: Intra in lumea ideilor care merita impartasite

0

Au inceput inregistrarile pentru TEDxBucharest2012. Invitam dependentii de idei noi din stiinta, tehnologie, design, arta, medicina, business sa se inscrie pana pe 31 octombrie, la evenimentul din acest an, aici.

Cine vine pe scena TEDxBucharest 2012

Anul acesta vor urca pe scena TEDxBucharest oameni precum: Andrei Pogonaru, antreprenor si om de afaceri, Oana Ghiocel, creator de filme documentare, Adrian Lobontiu, medic specializat in chirurgia neinvaziva, comedianul Claudiu Teohari, activistul Tom Andreassen si multi altii (lista completa aici).

Mai multe informatii

Pentru mai multe informatii legate de TED, TEDxBucharest, despre evenimentele noastre trecute cat si despre evenimentul de anul acesta, va invitam sa ne vizitati pe site si pe pagina de Facebook.

Pentru inregistrari accesati link-ul: INREGISTRARI.

Partenerii TEDxBucharest 2012

Parteneri: RBS, Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Grolsch, Intercapital Invest, AVON

Parteneri media strategici: Radio Guerrilla, Elevate, Juridice.ro

Parteneri media: Hotnews, Esquire, Progresiv, HRB Expert, Wall Street, 9AM, IQads, Agora, eJobs, Cariere Online, Finantare.ro, Romania-Insider, City Compass

Despre TEDxBucharest
In spiritul „idei care merita impartasite„, TED a creat TEDx. TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care sa impartaseasca o experienta tip TED. TEDxBucharest  va avea loc in acest an Vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

Despre TED
TED este o organizatie non profit devotata ideilor care merita impartasite. A inceput acum 25 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta in California si a ajuns astazi o conferinta globala care anual  invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numara si Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

Date de contact pentru presa:
Nica Alexandra Roxana
0729 923 450
[email protected]

OBSERVATIE: In cadrul TEDxBucharest nu se acorda acreditari de presa.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.