TEDxBucharest 2012, 16 noiembrie

0

Pe data de 16 Noiembrie 2012 intram in lumea ideilor care merita impartasite. Peste 1000 de participanti, lideri din domenii precum PR, marketing, design, IT, arhitectura, juridic isi bifeaza in agenda cea de-a patra editie a TEDxBucharest. Inregistrati-va si voi pana la data de 2 Noiembrie aici si prindeti un loc la cel mai mare eveniment de business, arta si tehnologie al anului.

V-am pregatit anul acesta:

  • Peste 20 de idei revolutionare din domenii precum medicina, arhitectura, business, guvernanta, comunicare, sport, jurnalism, livrate de pioneri in domeniu, din tara si din strainatate. Paul Dicu, ultramaratonist si erou Discovery ne va vorbi despre anduranta, vointa si puterea de a depasi orice obstacol. Andrei Pogonaru ne va dezvalui un nou model de guvernanta politica. Florin Paun, director de inovare la ONERA ne va vorbi despre antreprenoriat, inovare si despre valoarea impartasirii de cunostinte. Pentru lista completa, verificati pe site.
  • Un public de elita care va asteapta sa impartasiti idei, experiente si proiecte inovative. Pentru a face cunostinta din timp cu participantii TEDxBucharest 2012, va invitam sa va inscrieti si pe pagina de Facebook a evenimentului.
  • O selectie de evenimente inedite de cunoastere si socializare.
  • O locatie de exceptie, Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza.

Ca in fiecare an, TEDxBucharest va fi punctul de pornire pentru noi colaborari si proiecte semnificative pentru comunitatea de antreprenori, oameni de afaceri si sectorul neguvernamental. Pentru ca TEDxBucharest este un eveniment dedicat oamenilor care cred in puterea ideilor, care au o viziune asupra viitorului comunitatii in care traiesc si care nu se tem sa darame preconceptii si sa cladeasca un viitor mai bun si mai sigur.

Va asteptam la TEDxBucharest sa impartasim ideile care vor schimba lumea!

Partenerii TEDxBucharest 2012

Parteneri: RBS, Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Grolsch, Intercapital Invest, AVON

Parteneri media strategici: Radio Guerrilla, Elevate, Juridice.ro

Parteneri media: Hotnews, Esquire, Progresiv, HRB Expert, Wall Street, 9AM, IQads, Agora, eJobs, Cariere Online, Finantare.ro, Romania-Insider, City Compass, Discovery, Carturesti, TATAIA.net

Despre TEDxBucharest
In spiritul „idei care merita impartasite„, TED a creat TEDx. TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care sa impartaseasca o experienta tip TED. TEDxBucharest  va avea loc in acest an Vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

Despre TED
TED este o organizatie non profit devotata ideilor care merita impartasite. A inceput acum 25 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta in California si a ajuns astazi o conferinta globala care anual  invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numara si Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

Date de contact pentru presa:
Nica Alexandra Roxana
0729 923 450
[email protected]

OBSERVATIE: In cadrul TEDxBucharest nu se acorda acreditari de presa.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.