Targuri de electronice si intalniri de afaceri – misiune economica in Hong Kong

0

Pentru antreprenorii din industria electronicelor, dar si pentru cei care intentioneaza sa obtina acces pe piata chineza, sa inteleaga specificul derularii afacerilor cu aceasta tara, sa identifice parteneri de dezvoltare si/sau sa atraga investitii, si nu in ultimul rand, sa traiasca o experienta de afaceri interesanta, Afaceri.ro organizeaza luna viitoare o misiune economica in Hong Kong. Aceasta se va desfasura in perioada 12-19 octombrie.

Cateva dintre principalele activitati la care vor lua parte delegatii sunt targurile Hong Kong Electronics Fair si ElectronicAsia, intalniri business si sesiuni de networking, program cultural-turistic si multe altele.

Fiind cel mai mare targ de electronice din lume, Hong Kong Electronics Fair a gazduit cu succes, in cadrul editiei anterioare, peste 3600 de expozanti si aproape 65000 vizitatori internationali. Zonele cele mai importante ale editiei din octombrie includ Startup Zone (concepte noi, revolutionare, ale startup-urilor de tehnologie de pe glob), Tech Hall (3D Printing, Robotica, Smart Tech, Startup si Realitate Virtuala), Hall of Fame (peste 520 branduri de top cu activitate mondiala) s.a.m.d. Impreuna cu Targul ElectronicAsia, ce va avea peste 550 expozanti din industria componentelor electronice, show-ul reprezinta cea mai buna platforma de schimb prin care jucatorii din industrie isi pot satisface nevoile de aprovizionare si pot obtine insight-uri la zi din piata de profil.

Delegatii vor lua parte si la un eveniment de networking sub egida Afaceri.ro, o intalnire cu firme din Hong Kong si nu numai, desfasurata la sediul Hong Kong Trade Development Council. Totodata, o alta zi a misiunii va fi dedicata unei vizite de studiu in Macao.

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre aceasta misiune economica sunt invitati sa acceseze pagina oficiala – http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-hong-kong-macao-2017-economic-mission/ – sau sa contacteze organizatorii la [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.