TANAR inovativ + LIDER creativ = ANTREPRENOR de succes

0
fundatia_codecsFundatia CODECS pentru Leadership, in parteneriat cu SC CODECS SA, organizeaza in data 13 Mai 2009 evenimentul „TANAR inovativ + LIDER creativ = ANTREPRENOR de succes”.

Evenimentul, realizat in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor, isi propune sa reuneasca pentru o jumatate de zi lideri, antreprenori de succes si tineri, viitori antreprenori, intr-o conversatie despre leadership si schimbare, despre curajul de a fi antreprenor si instrumentele necesare pentru a reusi.

Participantii vor trece prin trei niveluri ale conversatiei:
1 – povesti de succes: discutii in plen, alaturi de Catalin Ionescu, Presedinte – SC CODECS SA, Sorin Popescu, Director General – Eco-Rom Ambalaje SA si Iuliana Stan, Business Manager – Human Synergistics Romania.
2 – instrumente pentru a reusi: 3 ateliere de lucru interactive – parteneriate si managementul proiectelor; intemeierea afacerii si planul de afaceri; leadership si schimbare, alaturi de specialisti in domeniu. In cadrul atelierelor participantii vor avea ocazia sa interactioneze in echipa si sa experimenteze abilitati specifice atelierului.
3 – situatia curenta a IMM-urilor: discutii in plen, alaturi de Florin Jianu, Presedinte PTIR.

Cele trei niveluri vor dura in total 5 ore, iar la sfarsitul lor participantii vor avea ocazia sa socializeze si sa creeze parteneriate si relatii durabile in cadrul unui cocktail festiv.

Moderatorul evenimentului va fi Marian Stas, Presedintele Fundatiei CODECS pentru Leadership.

Pentru alte informatii, puteti contacta reprezentantii Fundatiei.

Contact:
Lucia Radu-Simota,
Manager de proiect
Telefon: 021-252.51.82/3/4
E-mail: [email protected]
Web-site: www.lmt.ro

Barbalata Silviu,
CODECS SA
E-mail: [email protected]
Web-site: www.codecs.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.